У Києві на ЧС з художньої гімнастики на честь української чемпіонки зіграли російський гімн

Відео
Поділитися
У Києві на ЧС з художньої гімнастики на честь української чемпіонки зіграли російський гімн Різатдінова перемогла у вправах з обручем © iSport.ua
У перший же день змагань на домашньому форумі українська спортсменка піднялася на найвищу сходинку п'єдесталу. Щоправда, перемога Ганни Різатдінової ледь не була затьмарена помилкою організаторів.

Увечері 28 серпня українська гімнастка Ганна Різатдінова здобула золото чемпіонату світу у Києві у вправах з обручем. Під час церемонії нагородження Різатдінової організатори змагань замість гімну України помилково поставили гімн Російської Федерації, який, судячи з усього, було приготовано для нагородження росіянки Маргарити Мамун в іншому виді програми.

Як повідомляє "Комсомольська Правда в Україні", глядачі, і сама Різатдінова були дуже здивовані, проте вже через кілька секунд організатори виправили помилку, і в залі залунала "Ще не вмерла Україна...". На щастя, витримці Ганни можна позаздрити - вона з незворушним виглядом підспівувала гімну країни, ніби нічого й не сталося.

Після нагородження Різатдінова обурилася цій обставині, проте заявила, що важливість її перемоги для країни це не затьмарить.

"Мене це трохи обурило. Що за справи? Ми у себе вдома! Але нічого, потім помилку виправили", - зазначила чемпіонка світу.

Скандал із гімном - не перша "чарка колом" київського чемпіонату світу - нагадаємо, напередодні багато глядачів не змогли потрапити на трибуни Палацу спорту через відсутність у касах квитків, які було розкуплено спекулянтами.

Відзначимо, що востаннє на чемпіонатах світу з художньої гімнастики перемагала Ганна Безсонова - на ЧС у Патрах вона перемогла у багатоборстві.

Різатдінова у напруженій боротьбі вирвала перемогу у росіянки Ганни Кудрявцевої, яку вона випередила лише на 0,016 бала. Трохи позаду своєї співвітчизниці фінішувала лідер збірної Росії Маргарита Мамун. Вона ж стала першою і у вправах з булавами.

29 серпня відбудуться змагання у вправах зі стрічкою і булавами. !zn

Читайте також:

Український гімнаст, що отримав російське громадянство, не вважає себе зрадником

На чемпіонаті Європи українські гімнасти показали найкращий результат за останні 13 років

"Баварії" довелося приносити вибачення перед Adidas за своїх новачків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі