У Донецьку зруйнували інфраструктуру відомого футбольного українського клубу

Поділитися
У Донецьку зруйнували інфраструктуру відомого футбольного українського клубу Стадіон "Олімпік" знаходиться у Ленінському районі Донецька © ФК Олімпік
Футбольну команду вже розформовано.

Колишній гендиректор "Олімпіка" Олексій Антонов розповів, у якому стані знаходиться клубна база у Донецьку.

"Нещодавно в Донецьку вийшов "закон" про те, що стадіони "Шахтар", "Олімпійський", "Донбас Арена", "Олімпік" та "Металург" стали надбанням "псевдо-республіки". Те, що мені відомо, на базі" Олімпіка" жили озброєні люди. І вони там дуже довгий час жили. Від бази всередині нічого не залишилося цілого, там все розбито та розкрадено. За полями, звісно, ніхто не стежить. Певний період ми підтримували наших клубних співробітників, які перебували у Донецьку.

Вони стежили за газонами, стежили за стадіоном. Дуже довгий час ми платили їм допомогу, щоб вони могли виживати за тих умов. Підтримували їх 5 років, напевно. А потім люди роз'їхалися, і ми зрозуміли, що нічого хорошого там уже не буде. Тепер на тому місці практично пустир із занедбаними полями та будинками. Щодо офісу, то його теж зайняли ті самі люди. Забрали все, що лежало погано. Там повний хаос", - наводить слова Антонова FanDay.

Нагадаємо, "Олімпік" було засновано 15 червня 2001 року в Донецьку. У сезоні 2013/2014 донеччани виграли Першу лігу та вийшли до УПЛ.

З початком бойових дій на Донбасі навесні 2014 року клуб переїхав з Донецька до Києва.

8 липня 2021 року президент клубу Владислав Гельзін оголосив про зняття "Олімпіка" з чемпіонату України та призупинення діяльності, проте пізніше клуб був переданий новому керівництву і заявлений для участі в Першій лізі, де провів ще півроку, після чого був розформований.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Донецьку під обстріл потрапив стадіон "Донбас Арена".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі