У "Динамо" готові виконати прохання Блохіна: оборону посилить молодий швейцарець

Поділитися
У "Динамо" готові виконати прохання Блохіна: оборону посилить молодий швейцарець © fussball.ch
Кияни зацікавлені у послугах 21-річного футболіста швейцарського "Базеля", який у Лізі Європи-2012/13 залишив не при справах "Дніпро", "Зеніт" і "Тоттенхем".

Італійські ЗМІ повідомляють про інтерес з боку "Динамо" до захисника швейцарського "Базеля" Фабіана Шера.

Олег Блохін не припиняє спроб знайти кваліфікованого центрального захисника, щоб підстрахувати на цій позиції Євгена Хачеріді і хорвата Домагоя Віду. Отримавши відмову від чорногорця Стефана Савіча, київські селекціонери звернули свою увагу на захід, де у швейцарському чемпіонаті виступає талановитий і забивний захисник Фабіан Шер. Нагадаємо, Блохін заявляв, що основними цілями щодо посилення команди повинна стати купівля двох захисників.

Футболіст має досвід виступу за молодіжну та олімпійську збірні Швейцарії, а в минулому сезоні став одним з творців несподіваних перемог свого клубу на європейській арені.

Нагадаємо, що "Базель" у Лізі Європи обіграв в 1/16 фіналу "Дніпро", потім обіграв "Зеніт", а на стадії чвертьфіналу виявився сильнішим за "Тоттенхем", вперше в історії пробившись до півфіналу єврокубків. Лише лондонський "Челсі" зумів зупинити головну сенсацію розіграшу.

Примітно, що Шер є вихованцем швейцарського "Віля", яким у 2003-2004 роках володів легендарний український футболіст Ігор Бєланов, а головним тренером команди був Олександр Заваров. Щоправда потенційний гравець "Динамо" дебютував за цей клуб лише через шість років. У нинішньому сезоні за "Базель" він зіграв 38 матчів, в яких забив 8 голів.

Відзначимо також, що у "Динамо" спростували інформацію французького видання l'equipe про те, що півзахисник Юнес Беланда відмовився від виступів за київський клуб. Як повідомляє віце-президент киян Олексій Семененко, марокканець підписав контракт із "Динамо" і незабаром розпочне підготовку до майбутнього сезону. !zn

Читайте також:

"Динамо" обіграло "Зеніт" і вирвалося в лідери Об'єднаного турніру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі