Тренер "Чорноморця" знову пожартував: Хочемо забити п'ять голів уже в першому таймі

Поділитися
Тренер "Чорноморця" знову пожартував: Хочемо забити п'ять голів уже в першому таймі © bigbord.net
"Чорноморець" має забити як мінімум два голи у ворота хорватського "Спліта", щоб пройти далі у турнірній таблиці Ліги Європи.

Напередодні вирішального матчу третього раунду кваліфікації Ліги Європи головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук, незважаючи на кадрові проблеми, а головне - поразку у першій грі протистояння з хорватським "Сплітом", перебував у доброму гуморі.

За його словами, його команда зробить все можливе, щоб у підсумку пройти у наступний етап змагань. І не важливо, в основний час або в додатковий.

"Ми не можемо нічого загадувати. Звичайно, хотілося б вигравати 5:0 після першого тайму. Гра на нас чекає дуже складна. Якщо чесно, то мене взагалі не цікавить, як ми доб'ємося потрібного результату через 90 або 120 хвилин. Ми хочемо пройти у наступний етап Ліги Європи, і готові для цього грати хоч до ранку", - чи то жартома, чи то серйозно зазначив Григорчук в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес в Україні".

Нагадаємо, що в першій грі уСпліті місцева команда скористалася помилками одеситів в обороні і забила два м'ячі. Тепер же "Чорноморцю" на домашньому стадіоні слід організувати як мінімум два голи у ворота суперника і при цьому не пропустити у свої.

Напередодні поєдинку Григорчук жартома відзначив, що його влаштувала перемога з рахунком 5:0 у першому матчі, однак у підсумку, "Чорноморець" лише кілька разів загрожував володінням опонента.

"Ми маємо бути готовими до багатьох варіантів дій суперника. Але це не означає, що ми станемо думати про це в першу чергу. Спочатку треба подбати про свою гру. І ми будемо себе поводити так, як вважатимемо за потрібне. Ми повинні керувати грою, володіти ініціативою", - спробував назвати те, за рахунок чого одесити можуть обіграти опонента з потрібним рахунком Григорчук.

Наставник української команди в черговий раз поскаржився на кадрові проблеми - травмовані досвідчений Назаренко, а також молоді і перспективні Антон Шиндер і Віталій Балашов.

"Звичайно, завжди хочеться, щоб всі були здорові і в гарному стані. Але з об'єктивних причин цілий ряд футболістів не повною мірою відповідає цим критеріям. Хтось прийшов у команду пізніше і не до кінця знайомий з нашими вимогами, хтось отримав травму і не зможе зіграти. Все це - футбольне життя, і зациклюватися на ньому не варто. Можу сказати, що команда готова протистояти "Спліту", - резюмував Григорчук.

Нагадаємо, що матч між "Чорноморцем" і "Сплітом" відбудеться 7 серпня о 19:00. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі