Суркіс відмовився говорити про відставку Блохіна після чергової невдачі "Динамо"

Поділитися
Суркіс відмовився говорити про відставку Блохіна після чергової невдачі "Динамо" Суркіс поки довіряє Блохіну
Схоже, що президент "Динамо" не став робити кадрових висновків після поразки команди у 5-му турі Ліги Європи від бельгійського "Генка".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс відмовився коментувати можливу відставку головного тренера команди Олега Блохіна після невдачі у груповому турнірі Ліги Європи.

У розмові з журналістом видання football.ua Ігор Михайлович зазначив, що не буде робити жодних заяв до зимового міжсезоння.

Нагадаємо, що напередодні київське "Динамо" зазнало другої поразки у розіграші групового турніру Ліги Європи-2013/14, програвши на виїзді бельгійському "Генку" 1:3.

Раніше Ігор Суркіс кілька разів наголошував, що він дав Блохіну певний час на те, щоб виправити ситуацію після низки невдалих матчів у єврокубках і чемпіонаті Прем'єр-ліги України. За словами Суркіса, Блохін знає про те, скільки часу йому відведено на поліпшення результату і гри динамівського колективу.

ТАКОЖ: Блохін запропонував журналістам повідомити про його відставку

Втім, відомий російський журналіст Олексій Андронов, який часто володіє інформацією з розташування київської команди, у своєму блозі зазначає, що є лише один варіант, при якому Блохін не допрацює у "Динамо" на сезон-2013/14 - виліт із Ліги Європи.

Відзначимо, що на сьогоднішній день "Динамо" йде на другому місці у групі G, втративши шанси на перемогу у своєму квартеті, але при цьому маючи хорошу можливість продовжити боротьбу у турнірі на стадії плей-офф. Для цього киянам необхідно не програти австрійському "Рапіду" у Києві 12 грудня в рамках заключного туру Ліги Європи.

Нагадаємо, що у минулому сезоні "Динамо" брало участь в 1/16 фіналу Ліги Європи, куди київський клуб пробився, посівши третє місце у груповому турнірі Ліги Чемпіонів. Однак на цій стадії українці поступилися за сумою двох матчів французькому "Бордо". !zn

Читайте також:

Колишній роботодавець Блохіна назвав його "людиною з манією величі"

У разі відставки Блохіна, Суркіс обіцяє "Динамо" закордонного тренера

"Божевільний" аргентинець Марсело Б'єлса очолить "Динамо", - ЗМІ

У "Севастополі" оголосили "перезавантаження", розлучившись із трьома футболістами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі