Суркіс розповів, коли він порадіє за перемоги своєї команди

Поділитися
Суркіс розповів, коли він порадіє за перемоги своєї команди
Президент "Динамо" вважає, що його підопічним ще під силу виправити ситуацію у Лізі Європи.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс відзначив намагання своїх підопічних після перемоги 3:0 у матчі групового турніру Ліги Європи проти швейцарського "Туна", але при цьому заявив: радіти успіхам динамівців він буде після виходу до плей-офф турніру з першого місця.

"Веселим я буду тоді, коли ми вирішимо завдання і вийдемо з підгрупи. Я вважаю, що потрібно не просто ставити завдання вийти, а відразу з першого місця", - зазначив президент киян.

"Справа навіть не у тому, аби чіпляючись зубами вийти, а є престиж клубу, і рейтинг клубу. Потрібно заробляти очки для України, щоб потім на жеребкуванні якому-небудь ми не шкодували, що не виграли ту чи іншу гру. Коли вийдемо, тоді і будемо веселитися. Зараз - це проміжний фініш", - впевнений Ігор Михайлович.

Нагадаємо, динамівці обіграли швейцарський "Тун" 3:0 у третьому турі групового раунду Ліги Європи, але при цьому посідають лише друге місце у підгрупі, де спочатку на думку багатьох фахівців і попередніми прогнозами повинні були бути нагорі.

Суркіс вважає, що футболістам "Динамо" слід більш трепетно ставитися до реалізації моментів

"Спочатку було видно, що у них якесь хвилювання, немов ланцюги були на ногах, але те, що вони не пропустили - це перше, що я хотів би відзначити", - коментує матч зі швейцарцями Суркіс.

"Але все одно треба реалізовувати ті моменти, які є у команди, незалежно від рахунку. Нереалізація розслабляє, а потім доводиться мучитися. З такими командами треба забивати, а потім доводити справу до кінця", - підсумував Суркіс.

Нагадаємо, наступний матч у Лізі Європи "Динамо" проведе проти "Туна" на виїзді - матч відбудеться 7 листопада. А 28 листопада кияни знову постануть перед рідними вболівальниками. Тоді у гості до "Динамо" завітає віденський "Рапід". !zn

Читайте також:

Динамівські футболісти визнали, що вони - не єдиний колектив

Один з найкращих українських захисників 90-х вважає, що "Динамо" ще побореться за чемпіонство

Блохін вважає, що кризи у "Динамо" немає, а його команду незаслужено критикують

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі