Суркіс готовий продовжити контракти з Ребровим, Гусєвим і Шовковським

Поділитися
Суркіс готовий продовжити контракти з Ребровим, Гусєвим і Шовковським Суркіс дає Реброву право на помилку © XSport
У той же час Велозу заявив про бажання залишити "Динамо".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що готовий продовжити контракти з головним тренером команди Сергієм Ребровим, а також ветеранами Олегом Гусєвим і Олександром Шовковським.

"Я задоволений роботою Реброва. Чим можу, буду йому допомагати, щоб він надалі продовжував працювати. Повірте мені, Сергій Станіславович буде працювати в "Динамо" стільки, скільки у нього буде сил, і команда буде прогресувати. У нього контракт діє стільки, на скільки у нього буде сил прогресувати. Він і не хоче нікуди йти. Я готовий підписати з ним контракт прямо сьогодні хоч на п'ять років.

Ребров своєю роботою довів, що тепер у нього вже навіть є право на помилку, тому що ми не знаємо, хто піде від нас у це трансферне вікно, ми не знаємо, чи вдасться нам зберегти наших лідерів", - сказав Суркіс.

"Буду розмовляти і з Гусєвим, і з Шовковським. Сьогодні я отримав добро від Реброва - він сказав, що якщо у них є мотивація і бажання, то з ними можна продовжувати співпрацювати. Вони сьогодні знаходяться в таких кондиціях, що їм рано вішати бутси на цвях. Нам же сплав молодості і досвіду приносить результат", - також зазначив президент "Динамо".

Відзначимо, що контракт Реброва закінчується в 2017 році, а контракти Гусєва та Шовковського - найближчим літом.

У той же час, як повідомляє A Bola, Мігель Велозу вже сказав керівництву клубу про те, що влітку хоче покинути "Динамо". "Мій контракт з "Динамо" діє до червня, але я вже повідомив керівництво клубу про свій намір повернутися в Європу", - зазначив португалець.

Нагадаємо, раніше Суркіс заявив про готовність відпустити влітку Андрія Ярмоленка, Олександра Драговича та інших лідерів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі