Суперкомп'ютер спрогнозував шанси збірної України на Євро-2024

Поділитися
Фаворитами турніру вважаються англійці.

Суперкомп'ютер OCB Scores спрогнозував шанси збірної України на Євро-2024 та назвав головних фаворитів турніру.

У команди Сергія Реброва 12-й результат за ймовірністю виходу до плей-оф. На те, що ми побачимо українців у 1/8 фіналу, комп'ютер дає 65,7%. Вихід збірної до чвертьфіналу оцінюється у 8,7%, а потрапляння до півфіналу зустрічалося у 0,7% випадків.

Машина обробила 1000 різних варіантів розвитку подій і вважає, що володарями трофею з великою ймовірністю стануть англійці, суперниками яких у вирішальному матчі мають стати французи.

Слідом за англійцями та французами найбільші шанси виграти Євро-2024 мають збірні Німеччини (13,5%), Португалії (10,2%) та Іспанії (8,7%). Імовірність перемоги решти команд не перевищує 2,2%.

Нагадаємо, збірна України вчетверте поспіль виступить на чемпіонаті Європи. Команда Реброва гратиме у групі E з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Чемпіонат Європи відбудеться з 14 червня по 14 липня у Німеччині. Діючими переможцями Євро є італійці, які у фіналі 2021-го року в серії пенальті на "Вемблі" обіграли англійців.

Раніше стало відомо, де базуватиметься збірна України на Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі