Шотландія – Україна: де і коли дивитись матч Ліги націй

Поділитися
Шотландія – Україна: де і коли дивитись матч Ліги націй Україна зіграє матч із Шотландією у Глазго © УАФ
Українська збірна проведе гру перенесеного туру турніру.

У середу, 21 вересня, збірна України з футболу зіграє на виїзді з Шотландією у перенесеному матчі першого туру Ліги націй сезону-2022/23.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Шотландія – Україна. Також можна переглянути відео онлайн-трансляцію гри.

Поєдинок відбудеться на стадіоні "Хемпден Парк" у Глазго, а стартовий свисток пролунає о 21:45. У прямому ефірі матч покажуть телеканали ICTV, "Перший", "Інтер" та "1+1" у рамках інформаційного марафону "Єдині новини". Також відеотрансляція відбудеться на YouTube каналі Української асоціації футболу.

Збірна України провела вже три матчі у своїй групі та набрала сім очок, випереджаючи шотландців на один пункт. Підопічні Олександра Петракова обіграли Ірландію (1:0) та Вірменію (3:0), після чого зіграли внічию у другому поєдинку з ірландцями (1:1).

У збірної України є кадрові проблеми. Через травми команді не допоможуть Георгій Бущан, Микола Шапаренко, Олександр Зінченко та Едуард Соболь. При цьому команда Петракова цього місяця проведе ще два поєдинки у Лізі націй – з Вірменією 24 вересня та знову із Шотландією 27 вересня. Переможець групи вийде до Ліги A, остання збірна вирушить до Ліги С.

Варто зазначити, що Україна та Шотландія зустрічалися на полі нещодавно. 1 червня українці обіграли британську збірну з рахунком 3:1 у відборі на ЧС-2022.

Шотландія – Україна

Ліга націй, Ліга B, група 1

21 вересня, Глазго, стадіон "Хемпден Парк", 21:45

Трансляція: ICTV, "Перший", "Інтер", "1+1", YouTube-канал УАФ

Арбітр: Мауріціо Маріані (Італія)

Орієнтовний склад збірної України: Трубін, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Сидорчук, Малиновський, Ярмоленко, Мудрик, Яремчук

Прогноз ZN.UA: 0:1

Раніше букмекери зробили прогноз на матч Ліги націй Шотландія – Україна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі