Шевченко поліпшив у збірній дисципліну - Ротань

Поділитися
Шевченко поліпшив у збірній дисципліну - Ротань Шевченко "трохи хвилюється" © ФФУ
Ветеран української збірної заявив, що на ісландців у матчі відбору на ЧС-2018 чекає сюрприз.

Руслан Ротань і Артем Федецький розповіли про головні зміни, які відбулися в збірній України з призначенням Андрія Шевченка на роль головного тренера.

"Що змінилося у збірній з приходом Андрія Шевченка і його помічників? В першу чергу кинулося в очі те, наскільки покращилася дисципліна. Також дуже добре організований робочий процес. Мені здається, що особливо цікаво зараз у таборі національної команди молодим гравцям. Чути поради та підказки від таких відомих і авторитетних фахівців, у недавньому минулому - легендарних футболістів, для молоді дорогого коштує", - сказав Ротань.

Також ветеран поділився думкою про майбутній матч проти збірної Ісландії: "Що стосується майбутнього матчу зі збірною Ісландії, то, думаю, багато хто бачив виступ ісландської команди на Євро-2016. Протягом тижня ми отримали максимум інформації про збірну Ісландії. Для більшості наших хлопців битися з настільки зухвалим опонентом не вперше. Знаємо, що якщо ісландцям вистачить запалу після чемпіонату Європи, вони можуть не дати нам зіграти в свій футбол, тому постаралися підготувати для гостей сюрпризи".

"Видно, що Андрій Миколайович трохи хвилюється. Але, як не як, головний тренер збірної - це величезна відповідальність. Тому, я думаю, що всі хлопці будуть намагатися допомогти тренеру і почати відбірковий цикл з перемоги. Не відкрию таємниці, якщо скажу, що у кожного тренера своє бачення якихось нюансів. Зараз досить серйозний тренерський склад, працювали багато над тактикою", - зазначив Федецький.

Нагадаємо, збірна України стартує у відборі на ЧС-2018 сьогодні, 5 вересня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі