Шевченко погодився увійти в тренерський штаб збірної України - ЗМІ

Поділитися
Шевченко погодився увійти в тренерський штаб збірної України - ЗМІ Шевченко буде допомагати головному тренеру © Dynamo.kiev.ua
Незабаром про призначення легендарного футболіста буде оголошено офіційно.

Андрій Шевченко дав згоду увійти в тренерський штаб збірної України на Євро-2016. Легендарний футболіст почне свою тренерську кар'єру одним з асистентів Михайла Фоменка.

Як стало відомо MatchDay, Шевченко отримав пропозицію від ФФУ і Фоменка почати тренерську кар'єру в збірній України і після деяких роздумів дав свою згоду. Питання запрошення Шевченка обговорювалося ФФУ і Фоменком ще під час укладення нового контракту з головним тренером збірної.

Очікується, що офіційно про входження 39-річного Шевченка в тренерський штаб збірної України оголосять найближчим часом, або ж на наступному Виконкомі ФФУ. До цього часу також стане відома доля в тренерському штабі Олександра Заварова, який може уступити місце у збірній Шевченко.

Читайте також: Григорій Суркіс заявив, що залучити Шевченка у збірну може тільки Фоменко

Нагадаємо, в 2012 році Шевченко отримував пропозицію очолити збірну України від екс-президента федерації Анатолія Конькова, але від ролі головного тренера відмовився. Нинішній глава ФФУ Андрій Павелко заявляв, що призначати Шевченка головним тренером зараз ніхто не планував.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі