"Шахтар" обіграв "Ворсклу" у репетиції фіналу Кубка України в УПЛ

Відео
Поділитися
© УПЛ
Донеччани здобули важку перемогу.

У неділю, 14 квітня, у Полтаві на стадіоні імені Бутовського у рамках матчу 24-го туру української Прем'єр-ліги "Ворскла" приймала донецький "Шахтар".

Перший тайм поєдинку "Ворскла" провела досить достойно, практично нічого не даючи створити "гірникам" біля своїх воріт. "Шахтар" намагався традиційно нагнітати, а полтавці також намагалися не відсиджуватися в обороні.

А ось гол на 22-й хвилині донеччани зуміли забити після перехоплення Судакова в центрі поля та швидкої контратаки та забігу Кевіна з ударом Зубкова, яку після порятунку Ісєнка вже з кількох метрів у порожні завершив Сікан.

На хід другого тайму вплинуло вилучення Зубкова за удар кіпера полтавців, проте господарі у більшості так нічого небезпечного біля воріт Різника створити не змогли.

"Ворскла" – "Шахтар" – 0:1

Гол: Сікан, 22

"Ворскла": Ісенко, Якубу (Ковталюк, 68), Хрипчук, Пердута, Крупський, Сіссоко, Павлюк, М'якушко (Нестеренко, 53), Челядін (Амількар, 82), Кане, Степанюк.

"Шахтар": Різник, Азаров, Матвієнко, Бондар, Конопля, Криськів, Кевін (Марлон, 62), Судаков (Степаненко, 88), Бондаренко (Назарина, 74), Зубков, Сікан (Траоре, 73)

Попередження: Крупський.

Вилучення: Зубков, 56 (грубий фол)

"Шахтар" продовжує лідирувати в УПЛ. "Гірники" на чотири очки випереджають "Динамо". "Ворскла" залишається на сьомому рядку, набравши 30 очок.

Зазначимо, що "Ворскла та "Шахтар" вже 15 травня зустрінуться у фінальному матчі цьогорічного розіграшу Кубка України.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" у меншості мінімально обіграло "Олександрію" в УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі