"Шахтар" вдруге поспіль обіграв "Реал" в Лізі чемпіонів

Відео
Поділитися
"Шахтар" знову шокував "Реал" © Real Madrid
"Гірники" витримали натиск суперника і забили два голи у другому таймі.

У вівторок, 1 грудня, в Києві на НСК "Олімпійський" в рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів зустрічалися донецький "Шахтар" і мадридський "Реал". Матч завершився сенсаційною перемогою української команди - 2:0.

Перший тайм пройшов у цілому під контролем гостей. "Реал" частіше атакував і кілька разів перевірив реакцію Трубіна. Також один раз "гірників" врятувала штанга після удару від Асенсіо.

Після перерви "Шахтар" створив відразу два дуже гострих моменти, один з яких завершився голом. Спочатку Тайсон не зміг переграти Куртуа, а потім не пройшов пас Коваленка на Марлоса, але Деньіньо випередив всіх і розстріляв ворота "Реала".

На 77-й хвилині Зінедін Зідан зробив потрійну заміну, випустивши Іско, Діаса і Вінісіуса, але забив гравець, який з'явився на полі з лави запасних у "Шахтаря". На 82-й хвилині Соломон отримав пас від Майкона, увійшов в штрафну і завдав ідеального удару в нижній кут воріт Куртуа - 2:0.

"Шахтар" - "Реал" - 2:0

Голи: Дентіньо, 57, Соломон, 82

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Вітао, Матвієнко, Степаненко, Тете, Марлос (Майкон, 73), Коваленко (Алан Патрік, 84), Тайсон (Соломон, 73), Мораєс (Дентіньо, 25, Фернандо, 84)

"Реал": Куртуа, Васкес, Варан, Начо, Менді, Модріч, Едегор (Іско, 76), Кроос, Асенсіо, Бензема (Діас, 76), Родріго (Вінісіус, 76)

Попередження: Варан

"Шахтар" набрав 7 очок і випереджає "Реал", на рахунку якого також 7 пунктів, завдяки двом перемогам в очних зустрічах, займаючи друге місце в групі B. У першому поєдинку з мадридцями на виїзді "гірники" також перемогли - 3:2.

"Шахтар" - "Реал": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі