"Шахтар" знайшов заміну Мхітаряну та Фернандінью: за 15 мільйонів куплений молодий талант Фред

Поділитися
"Шахтар" знайшов заміну Мхітаряну та Фернандінью: за 15 мільйонів куплений молодий талант Фред Фред пішов у "Шахтар", а не "Боруссію"
Донецький клуб продовжує плідно працювати на бразильському ринку: в клубі оголосили про придбання 20-річного атакуючого півзахисника місцевої молодіжної збірної.

"Шахтар" повідомив про підписання контракту з 20-річним атакуючим захисником Фредеріко Родрігесом Сантосом. Бразилець поставив підпис під 5-річним трудовим договором, а трансферна вартість екс-футболіста "Інтернасьоналя" склала 15 мільйонів євро.

Примітно, що "Шахтар" виграв боротьбу за Фреда у дортмундській "Боруссії", яка відправила офіційний запит в Донецьк на півзахисника Генріха Мхітаряна.

У попередньому клубі Фред провів 33 матчі, в яких забив 7 голів, однак очевидно, що послуги трансферу цього гравця спрямований на перспективний посилення складу. Фахівці відзначають хороші диспетчерські якості футболіста, а також його хорошу техніку роботи з м'ячем.

Відзначимо, що "Шахтар" слідкував за Фредом певний час і не залишив спроб роздобути талановитого хавбека навіть після того, як отримав відмову від "Інтернасьоналя". Тоді донеччани запропонували за бразильця 9 мільйонів євро, але коли в боротьбу за нього втрутилася "Боруссія" українцям довелося збільшити пропозицію.

Раніше донеччани підписали контракти з бразильцями Велінґтоном і Фернандо, а також українським захисником Олександром Воловиком. !zn

Читайте також:

Ветеран "Шахтаря" переходить в англійський "Вест Хем" без втрати в зарплаті

Російську і українську федерації футболу можуть оштрафувати за об'єднаний турнір

Кращими футболістами України за версією УЄФА названі Генріх Мхітарян і Максим Коваль

ПСЖ і "Реал" підтвердили призначення нових наставників - Блана і Анчелотті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі