Севідов пішов у відставку з поста головного тренера "Металіста"

Доповнено
Поділитися
Севідов пішов у відставку з поста головного тренера "Металіста" Севідов сказав, що з нього досить
Керівництво харків'ян також може розпустити основний склад команди.

Олександр Севідов більше не є головним тренером "Металіста". Як повідомляє MatchDay, тренер подав у відставку за станом здоров'я, про що на заміській базі команди оголосив спортивний директор клубу Вадим Заяць.

Швидше за все, роботу з командою припинять і помічники Севідова - Олександр Мартюк і Сергій Золотницький. У той же час на посаду головного тренера харків'ян призначений тренер молодіжної команди Олександр Призетко. А допомагати йому буде Максим Калініченко, який асистував тренеру і в дублі.

Севідов коментувати ситуацію відмовився: "Нехай цю ситуацію коментують в клубі. Я зараз перебуваю в лікарні на лікуванні. Як бачите, робота футбольного тренера здоров'я не додає, тому що, на жаль, зараз ситуація склалася таким чином. Думаю, буде правильно, якщо всю ситуацію, яка відбувається в "Металісті" і навколо клубу, буде коментувати керівництво харків'ян".

Пізніше в коментарі "Сегодня" тренер додав: "Скажу чесно, гора з плечей звалилася. Сама по собі ситуація, звичайно, неприємна, але я відчув певне полегшення. Все, тепер нехай самі розгрібають те, що накрутили. А з мене досить".

Зазначимо, що Севідов, який працював з "Металістом" з червня 2015 року, був відсутній на матчі харків'ян проти "Дніпра" (0:5). Тренер опинився в лікарні після поразки від "Шахтаря" в 21-му турі УПЛ.

У той же час, як стало відомо Tribuna.com, керівництво "Металіста" може розпустити основний склад команди через підозру в участі у договірних матчах. Сезон у складі харківського клубу можуть дограти футболісти дубля.

Нагадаємо, в українській Прем'єр-лізі "Металіст" на даний момент посідає десяте місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі