Щоб вийти до 1/8 фіналу Ліги Європи, "Дніпру" треба не пропустити на початку гри - експерт

Поділитися
Щоб вийти до 1/8 фіналу Ліги Європи, "Дніпру" треба не пропустити на початку гри - експерт У Києві "Дніпро" впевнено обіграв "Олімпіакос" 2:0 © football.ua
В наступному єврокубковому поєдинку дніпряни вирушать на виїзд в гості до однієї з найсильніших команд в історії грецького футболу.

У повторному поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи дніпропетровський "Дніпро" зіграє на виїзді з грецьким "Олімпіакосом". Підопічні Мирона Маркевича вирушили до Греції в доброму гуморі, адже в їх активі - впевнена перемога 2:0 в першому матчі.

Перед грецькою командою стоятиме нелегке завдання - забити мінімум два голи у ворота суперника, але при цьому не пропустити у свої.

Колишній нападник "Дніпра", а нині футбольний експерт Сергій Коновалов вважає, що для досягнення успіху українській команді слід витримати стартовий натиск суперника.

"Важливо витримати стартовий натиск "Олімпіакоса". У тому, що господарі з перших хвилин полинуть на ворота гостей, можна не сумніватися. Пірейці поступилися "Дніпру" у першому матчі, а у вихідні програли принциповий матч "Панатінаїкосу", так що вони будуть сверхмотивированы перед рідними фанатами. Резюмую - якщо наші хлопці витримають хвилин 20-25 і не пропустять, то пройдуть далі", - цитує Коновалова газета "Команда".

Нагадаємо, два попередні сезони "Дніпро" не проходив стадію 1/16 фіналу ЛЄ: в розіграші-2012/13 пропустив вперед швейцарський "Базель", а через рік - англійський "Тоттенхем".

Ще один представник України в Лізі Європи - київське "Динамо" - спробує відіграти дефіцит в один м'яч з французьким "Генгамом". Нагадаємо, що в першому поєдинку на виїзді кияни програли опоненту 1:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі