Російські окупанти розбомбили будинок одного з найкращих футбольних функціонерів України

Поділитися
Російські окупанти розбомбили будинок одного з найкращих футбольних функціонерів України Красніков – віцепрезидент "Металіста" © kremlin.ru
Сталося це під Харковом.

Віцепрезидент  "Металіста" Євген Красніков розповів про те, що російські окупанти розбомбили його будинок під Харковом.

"У мене за містом будинок у селі під Харковом. Це якраз російський напрямок, де постійно ведуться бої. Я там 15 днів просидів з початку війни, потім вирвався до Харкова. Добре, що в будинку був підвал, можна було сховатися під час обстрілу. Також були дрова, консервація... У нас багато живе людей похилого віку, допомагав їм, як міг.

Я вибрався звідти випадково. До мене часто приїжджав знайомий кінолог, він колишній афганець. Сміливий хлопець! І ось із ним я поїхав до Харкова. Як тільки мені зателефонували, сказали, що мій заміський будинок розбомбили. Але головне, що всі живі”, – цитує Краснікова FanDay.

Євген Красніков є одним із найкращих футбольних функціонерів України. На його рахунку трансфери багатьох латиноамериканських футболістів, які надалі стали зірками УПЛ.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше повідомлялося, що під Києвом російські окупанти захопили будинок відомого ексфутболіста збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі