Ребров взяв участь у форумі елітних тренерів УЄФА

Поділитися
Ребров взяв участь у форумі елітних тренерів УЄФА Ребров побував в компанії найкращих тренерів світу © UEFA
Головний тренер "Динамо" назвав зустріч з колегами по тренерському цеху "неймовірно корисною".

Сергій Ребров відвідав форум елітних тренерів, який 31 серпня проходив у швейцарському Ньоні. В ході зустрічі тренери провідних клубів світу обговорили останні тенденції в своїй роботі і в сучасному футболі.

Участь у форумі, крім Реброва, взяли Карло Анчелотті ("Баварія"), Рафаель Бенітес ("Ньюкасл"), Жозе Моуріньо ("Манчестер Юнайтед"), Арсен Венгер ("Арсенал"), Унаї Емері (ПСЖ), Луїс Енріке ("Барселона"), Дітер Хеккінг ("Вольфсбург"), Зінедін Зідан ("Реал"), Руй Віторія ("Бенфіка"), Массіміліано Алегрі ("Ювентус"), Хейн Ванхазебрук ("Гент"), Мірча Луческу ("Зеніт").

Тренери обговорили роль виїзного гола в сучасному футболі, майбутнє додаткового часу і одинадцятиметрових, а також кількість замін, які можуть робити тренери в ході матчу. Крім того, наставники торкнулися теми тактичних і технічних тенденцій на Євро-2016, а також в єврокубках.

"Було дуже приємно опинитися в компанії найкращих фахівців Європи. Радісно усвідомлювати, що УЄФА прислухається до думки тренерів. Дуже добре, що всі ми змогли на деякий час забути про труднощі, з якими щодня стикаємося у своїй роботі, і просто спокійно поговорити. Для молодого тренера на зразок мене це неймовірно корисно поговорити з такими досвідченими колегами", - зазначив Ребров.

Нагадаємо, рік тому в форумі елітних тренерів світу від України приймав участь Мирон Маркевич, який на той момент очолював "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі