Ребров не хоче відпускати Ярмоленка

Поділитися
Ребров не хоче відпускати Ярмоленка Ребров хоче зберегти Ярмоленка © football.ua
Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров заявив, що не буде радий переїзду лідера команди в топ-чемпіонат.

За даними британської преси, півзахисник "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко в найближчі дні може підписати контракт з "Евертоном". Англійці ведуть переговори з київським клубом і близькі до угоди.

Раніше Сергій Ребров зазначав, що вітає бажання Ярмоленко спробувати свої сили за кордоном, однак тепер головний тренер висловив дещо іншу позицію: "Новини ви не почуєте від мене, я нічого нового сказати не можу. Ярмоленко – це дуже хороший футболіст, який мені потрібен. Як будуть розвиватися події далі, думаю, ви дізнаєтеся. Мені все одно, хто ним цікавиться – "Евертон" або "Манчестер Юнайтед", повторюся, це футболіст, який потрібен мені".

Також наставник "Динамо" прокоментував дебют Дерліса Гонсалеса, який був куплений у "Базеля" і може стати заміною на позиції Ярмоленка у разі продажу останнього: "Він старався, було видно, що дуже хотів забити. Подивимося, як він буде виглядати з командами іншого рівня, адже сьогодні наш суперник, в основному, оборонявся, а ми, навпаки, у захисті майже не грали, тільки під час контратак. Головне, що він витримав 45 хвилин, обійшлося без травм".

Зазначимо, що сьогодні, 22 серпня, Ярмоленко грав у Кубку України проти клубу "Гірник-Спорт", ставши головним героєм матчу. На рахунку півзахисника три голи і три результативні передачі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі