Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, "що робити з футболом"

Поділитися
Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, "що робити з футболом" Рабинович вважає, що Онищенко не справляється з "Арсеналом" © football.ua
Ситуація з переданням прав власності на київський клуб "Арсенал", як і раніше, не вирішена. Однією з причин затримок у процедурі є непогашений банківський кредит.

Вадим Рабинович, який володів київським "Арсеналом" протягом декількох років, і в результаті передав його у власність бізнесмену і одному з керівників Федерації кінного спорту України Олександру Онищенку, пояснив причину затримки передання документів новому власнику.

За словами Рабиновича, справа у банківському кредиті на 340 мільйонів гривень, який він повинен виплатити протягом найближчого часу. Втім, Рабинович стверджує, що Онищенко знає про це і пішов на такі умови.

Нагадаємо, зараз в "Арсеналі" склалася ситуація, коли футболісти та й персонал не отримують зарплату, а головний тренер команди Олександр Бакалов зізнався, що ніхто з керівництва з ним і футболістами не спілкувався, а його колектив по суті сам по собі.

Втім, Онищенко в інтерв'ю газеті "Сегодня" зазначив, що знає про кредит, проте саме це питання не дає йому можливість приступити до справ у клубі повною мірою.

"Цю гру з "Волинню" я ще фінансую. Останню, якщо мені не передадуть документи. А що вирішувати, якщо акцій немає? Без них я не маю права власності. Акції лежать в заставі у банку. Рабинович повинен виплатити борг в 340 млн, але поки він цього не зробив", - повідав Олександр Онищенко.

"Онищенко не знає, що робити з футболом. Я читав, що мої люди заважають йому. Але їх там немає, мене там немає. Коли я був, "Арсенал" до такого не докочувався", - резюмував Рабинович.

Матч "Арена" - "Волинь" відбудеться о 17:00 14 вересня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. !zn

Читайте також:

В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

Вболівальники допоможуть відродитися збанкрутілому "Кривбасу"

Власник "Спартака" пообіцяв продати клуб уболівальникам за прикладом британських команд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі