Президента "Барселони" звинувачують у шахрайстві

Поділитися
Президента "Барселони" звинувачують у шахрайстві Преса: Сандро Росель підозрюється в шахрайстві © epochtimes.ru
Сандро Росель може стати одним із фігурантів гучної справи.

Слідом за податковим скандалом з нападником "Барселони" Ліонелем Мессі, каталонський клуб може знову опинитися в центрі уваги.

Бразильське видання Estadao, що нібито отримало доступ до документів бразильської федерації футболу часів президента Рікардо Тейшейри, звільненого у березні 2012 року через серію корупційних скандалів, стверджує, що нинішній президент "Барселони" Сандро Росель безпосередньо замішаний у здійсненні фінансових злочинів.

Повідомляється, що Росель, який раніше обіймав посаду представника компанії Nike у Південній Америці, допомагав Тейшейрі "освоювати" кошти, виручені від організації товариських матчів збірної Бразилії. З 2006 року виняткові права на організацію таких зустрічей має компанія ISE, зареєстрована в одному з офшорів Карибського басейну, Кайманових островах, і вимагає за кожен матч близько мільйона доларів і більше.

При цьому, згодом майже 11 мільйонів доларів, виручені від організації 24 товариських матчів селесао, були переправлені на банківські рахунки Uptrend Development Company, що базується в американському Нью-Джерсі, а також самого Роселя.

Зараз справа розглядається бразильською прокуратурою, і не виключено, що згодом її буде передано до суду. Якщо дійде до обвинувального вироку, то Роселю будуть загрожувати вісім років позбавлення волі за шахрайство та підробку офіційних документів. Окрім того, одній з належних йому компаній треба повернути понад 3,5 мільйона доларів, також отриманих незаконним шляхом від бразильської федерації. !zn

Читайте також:

Бразилець Неймар перевершить Мессі, вважає наставник збірної Бразилії

На провальних трансферах "Барселона" втратила 170 мільйонів за 8 років

Президент "Баварії" Улі Хенесс звинувачений у несплаті податків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі