Президент Федерації біатлону України Бринзак після скандалу з росіянками залишить свою посаду - ЗМІ

Поділитися
Президент Федерації біатлону України Бринзак після скандалу з росіянками залишить свою посаду - ЗМІ Бринзак очолював ФБУ з 1998 року © Оксана Гаранец
Вже під час війни українські біатлоністи звинуватили чиновника у маніпуляціях.

Чинний президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак не братиме участі у виборах і залишить свою посаду, повідомляє KAMPsport.

Вибори мають відбутися 18 травня. За інформацією джерела, їх не буде скасовано через війну, а Бринзака не буде серед кандидатів.

Володимир Бринзак очолював український біатлон із 1998 року. Цілком імовірно, що на його рішення вплинув конфлікт із більшістю українських біатлоністів, який стався вже після початку військового вторгнення Росії до України.

Бринзак в одному з інтерв'ю заявив, що натуралізовані росіянки зі збірної України на момент початку війни перебували в РФ і там застрягли.

Проте одразу кілька українських біатлоністів звинуватили Бринзака у брехні. Більше того, Христина Дмитренко зазначила, що російські спортсменки терміново повернулися додому вже після того, як дізналися про початок вторгнення.

"Поправочка. Усі сиділи у Сянках на зборі, готувалися до Кубка IBU, і коли почалася війна, вони зібрали речі та поїхали додому. Те почуття, коли за натуралізованих переживають більше, ніж за своїх".

Раніше повідомлялося про те, що Міжнародний союз біатлоністів призупинив членство Росії та Білорусі в організації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі