Прем'єр-ліга: у сезоні-2014/15 у чемпіонаті залишиться 16 команд

Поділитися
Прем'єр-ліга: у сезоні-2014/15 у чемпіонаті залишиться 16 команд
На засіданні представників клубів елітного дивізіону було прийнято рішення не проводити скорочення кількості учасників змагань у наступному сезоні.

У сезоні-2014/15 у Прем'єр-лізі залишається 16 команд-учасниць - чутки про скорочення кількості клубів еліти так і не підтвердили.

Попереднє рішення з цього питання було прийнято під час звітно-виборчої конференції Прем'єр-ліги, на якій мали відбутися вибори президента організації. Єдиним кандидатом на пост був чинний голова Віталій Данилов.

Проте вибори не відбулися через відсутність кворуму, який, згідно з регламентом налічує 11 клубів. Але до готелю "Інтерконтиненталь" приїхали делегати лише від десяти команд. Проігнорували зустріч у "Динамо", "Дніпрі", "Карпатах", "Волині", "Таврії". Логічно, що на засіданні не було і представників збанкрутілого "Арсеналу", який, між тим, залишається членом ліги.

Таким чином, Віталій Данилов залишився на своїй посаді як мінімум до весни, коли заплановано чергову конференцію. Однак найцікавіше, що на зустрічі у Прем'єр-лізі не було прийнято ніякого рішення щодо київського "Арсеналу", який було виключено зі складу учасників українських чемпіонатів рішенням Федерації футболу України.

Нагадаємо, раніше передбачалося, що за результатами чемпіонату-2013/14 Прем'єр-лігу покине одна команда, яка займе 15-те місце. До еліти ж увійде два найкращих колективи Ліги 1. Втім, поки невідомо, чи будуть щасливчики з нижчого дивізіону відповідати вимогам еліти - як у фінансовій, так і у спортивній складовій. !zn

Читайте також:

Букмекери вважають, що "Металіст" заб'є гол за 45 хвилин догравання, але переможе - "Дніпро"

"Шахтар" переміг "Чорноморець" і закріпився на першому місці

Сабо вважає, що український чемпіонат треба рятувати

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі