Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем"

Поділитися
Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем" Артем Кравець відзначився двома голами у ворота "Севастополя" © football.ua
Колишній динамівець зумів двічі вразити ворота суперника, оформивши вольовий успіх своєї команди.

Київський "Арсенал" здобув вольову перемогу 3:1 над "Севастополем" у заключному поєдинку 11-го туру Прем'єр-ліги. Дубль на свій рахунок записав орендований у "Динамо" нападник Артем Кравець.

Кияни набрали 10 очок, але при цьому залишилися на неприємному 14-му місці в турнірній таблиці першості. При цьому кримська команда не знає перемог на виїзді в елітному дивізіоні вже 18 матчів - в останній раз "Севастополь" перемагав на чужому полі...київський "Арсенал" - в першості-2010/11.

Цього разу підопічним Геннадія Орбу не вдалося перервати неприємну серію - гості хоч і відзначилися першими, забивши м'яч з доволі сумнівного пенальті, однак не вистояли у другій 45-хвилинці під натиском атак команди Олександра Бакалова.

Роль голеадора і спасителя ситуації взяв на себе Артем Кравець. До гольового епізоду колишній нападник "Динамо" та збірної України мав кілька хороших моментів, але схибив. На 53-й хвилині йому асистував ще один футболіст, який залишив помітний слід в динамівському колективі, Максим Шацьких - Кравець вдарив головою і зрівняв рахунок. А вже коли на табло світилися цифри 2:1 на користь господарів (відзначився Володимир Аржанов), Кравець зумів закріпити перевагу своєї команди: Адійя почав атаку, Аржанов продовжив, а герой матчу завершив точним пострілом повз воротаря.

"Севастополь" був збентежений подібним перебігом подій, і за 20 хвилин так і не разу не створив справжню загрозу біля воріт Євгена Боровика.

"Арсенал" (Київ) - "Севастополь" - 3:1 (0:1)

Голи: Левандовський, 33 (пен.) (0:1). Кравець, 53 (1:1). Аржанов, 61 (2:1). Кравець, 70 (3:1).

Арсенал: Боровик, Сердюк, Шарпар, Шабанов, Хомин, Петров (Романчук, 54), Старгородський, Аржанов, Шацьких (Герасим'юк, 54), Адійя (Бушман, 88), Кравець.

Севастополь " : Литовка, Неплях, Симоненко, Гвініанідзе, Федорів, Левандовський, Ярошенко, Ковпак5,5, Карноза5,0 (Фарлей, 64), Кожанов (Караваєв, 76), Будковський (Кузнєцов, 73).

Попередження: Адійя - Карноза, Федорів.

У наступному турі "Арсенал" відправиться в гості до "Шахтаря" - кияни намагатимуться продовжить переможну серію, щоб піднятися з низів турнірної таблиці, а донеччани - перервати накопичений негатив і повернутися в боротьбу за золото. Матч відбудеться 5 жовтня. !zn

Читайте також:

Сенсація в Донецьку: "Металург" зіграв внічию з "Шахтарем"

Два дербі в 1/8 фіналу Кубка: "Чорноморець" зіграє з "Дніпром", "Карпати" з "Металістом"

Мілевський у Туреччині вперше забив гол за свій новий клуб

Рабінович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, що робити з футболом"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі