"Порту" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 10 грудня

Поділитися
"Порту" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 10 грудня "Шахтар" і "Порту" вже вийшли в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів
Матч шостого туру групового турніру в групі Н вже не має ніякого значення - обидві команди пробилися в плей-офф. Однак престиж клубу і статистику поки ніхто не відміняв.

Донецька команда горить бажанням поквитатися з "Порту" за невдачі в попередніх зустрічах. Нагадаємо, що "гірники" двічі програвали португальцям і одного разу звели поєдинок внічию.

Це було в нинішньому розіграші у Львові: тоді підопічні Мірчі Луческу примудрилися двічі пропустити за п'ять хвилин, втративши перемогу над Порту на останніх секундах.

Порту - Шахтар

10 грудня, середа, 21:45. Порту, стадіон "Драгау".

Пряма трансляція на каналі "Україна" і "Футбол 2".

Орієнтовні склади (версія football.ua):

Порту: Андрес Фернандес, Рікарду Перейра, Майкон, Маркану, Алекс Сандро, Рубен Невеш, Эвандру, Кінтеро, Куарежма, Абубакар, Адріан.

Шахтар: Каніболоцький, Ілсінью, Кривцов, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фред, Марлос, Алекс Тейшейра, Бернард, Гладкий.

Травмовані: Каземиру, Данилу - Ордець, Азеведо.

Дисквалицифицированные: Срна, Кучер, Луїс Адріану (Шахтар).

Суддя: Рудді Буке (Франція).

Команда Мірчі Луческу підійшла до даного протистояння з кількома втратами. Причому втрати це з розряду невідновних. Принаймні, що стосується Даріо Срни, а Луїса Адріану хоч і може в теорії замінити досить забивний Олександр Гладкий, але при цьому бразилець втратив можливість поліпшити свої позиції в бомбардирських перегонах нинішньої Ліги. Тим більше, що його може наздогнати Ліонель Мессі з "Барселони", який відстає від Адріану на два голи. Як ми знаємо, така кількість голів - не проблема для Лео, навіть якщо доведеться грати проти ПСЖ.

Нагадаємо, що "Шахтар" відстає від "Порту" на 5 очок і вже забезпечив собі вихід в плей-офф Ліги Чемпіонів з другого місця.

5 грудня Шахтар здобув впевнену перемогу над Говерлою (4:1) в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги. Втім, на зимову перерву "гірники" пішли з пятиочковым відставанням від "Динамо". Автором двох м'ячів у ворота ужгородців став Олександр Гладкий.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі