Поразка "Дніпра" - ганьба всього українського футболу, - експерт

Поділитися
Поразка "Дніпра" - ганьба всього українського футболу, - експерт © moskva.com
Іван Гецко вважає, що дніпропетровці поступилися середняку європейського футболу: поразка показала, що "Дніпро" на сьогоднішній день не готовий до єврокубкових баталій.

Футбольний експерт Іван Гецко, у минулому нападник збірної України, вважає, що ""Дніпро" своєю поразкою від "Копенгагена" (0:3) у третьому раунді кваліфікації Ліги Чемпіонів зганьбив український футбол.

За словами Гецка, команда з Дніпропетровська не готова до виступів на міжнародній арені.

"Це була ганьба конкретно "Дніпра" і всього українського футболу. Наша команда сьогодні - це щось! Вона повністю втратила свою ігрову дисципліну. Це щось, яке не вміє атакувати, не вміє створювати, у якого відсутня середня лінія, а в обороні, особливо на флангах, панує цілковитий безлад", - зазначив Гецко.

Експерт вважає, що ряд футболістів "Дніпра" не відповідає за своїм рівнем майстерності матчам Ліги Чемпіонів і навіть Ліги Європи.

"Вибачте мене, але я ніколи не взяв би у "Дніпро" таких гравців, як Младен Бартуловіч та Джаба Канкава. Тим більше, що стався різкий спад у грі гравців, яких ми раніше вважали начебто непоганими. Наприклад, Артем Федецький зіграв жахливо, від нього тікали не тільки опоненти, більш швидкі, але навіть більш повільні, що взагалі парадокс. Також бездарно відіграв Сергій Політило - стільки поимлок він допустив, взагалі неможливо зрозуміти, як таке може бути".

Нагадаємо, що "Дніпро" пропустив два голи в кінці першого та на початку другого таймів через те, що в центрі поля команда надала супернику оперативний простір. "Копенгаген" ж знову діяв за допомогою тієї ж зброї, якою домігся нульової нічиєї на виїзді.

Гецько назвав данську команду середняком європейського футболу, якого мав перемагати український клуб, що претендує на великі звершення не тільки на домашній, але і на міжнародній арені.

"Загальний підсумок, на мою думку, такий: у цьому складі дніпряни абсолютно не готові до участі у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Їм там нічого робити. Якщо вони не можуть перемогти навіть європейського середняка, про що можна вести мову?", - запитує експерт.

Гецко додав, що єдиний гравець, якого можна було б виділити, це Євген Коноплянка. При цьому, вважає Гецко, не можна звинувачувати в поразці тренера - Мирон Маркевич ще не встиг донести до футболістів свою філософію гри, та й не має він необхідного для досягнення високих цілей набору виконавців.

Зазначимо, що "Дніпро" після вильоту з Ліги Чемпіонів продовжить боротьбу в Лізі Європи - дніпропетровці почнуть виступи в цьому турнірі з плей-офф кваліфікації. Їхній майбутній суперник визначиться 8 серпня на жеребкуванні. !zn

Читайте також:

Після невдачі в Лізі Чемпіонів Маркевич був лаконічним: "Дніпру" не вистачило Ротаня

Коноплянка покартав керівництво "Дніпра": Підпишіть контракт з Ротанем

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі