Після програшу "Зорі" Маркевич запропонував будувати "Дніпро" заново

Поділитися
Після програшу "Зорі" Маркевич запропонував будувати "Дніпро" заново Маркевич запропонував позбутися від баласту в "Дніпрі" © moskva.com
Головний тренер "Дніпра" пояснив поразку від "Зорі" невдалою грою в захисті. Та й взагалі, в "Дніпрі" - багато баласту, від якого треба позбавлятися, вважає тренер.

Дніпропетровський "Дніпро", програвши луганської "Зорі" 1:2 в матчі відкладеного 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, суттєво погіршив шанси на чемпіонство. Підопічні Мирона Маркевича пішли на зимову перерву у першості з триочковим відставанням від "Шахтаря" і дефіцитом у 8 залікових пунктів перед "Динамо".

видно, головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич відчуває, що в зимове міжсезоння прийшов час змін. І для цього, на його погляд, необхідно підсилити склад. А точніше - будувати нову команду. За словами Маркевича, ця думка знайшла схвалення у власника "Дніпра" Ігоря Коломойського.

"Ми зустрілися з Ігорем Валерійовичем, і він погодився з моїми доводами, що потрібно в принципі будувати нову команду. Ми домовилися, і зараз основне - як спрацює наш селекційний відділ. Багато баласту, і від нього треба звільнятися. Якщо ми хочемо, щоб у "Дніпрі" була команда, потрібно робити все заново", - вважає Маркевич.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні "Дніпро" не зумів пробитися в Лігу Чемпіонів, припинивши боротьбу за путівку в груповий турнір ще у другому раунді відбору. Невдало дніпряни виступають і в Лізі Європи, де перед останнім туром мають досить маленькі шанси на продовження боротьби в плей-офф. А в чемпіонаті дніпропетровці видали п'ятиматчеву серію без перемог.

Маркевич додав, що основною причиною поразки від "Зорі" стала невдала гра в обороні, з якої, власне, і починається боротьба за успішний результат.

Читайте також: Керівництво "Дніпра" збирається здійснити мрію Маркевича

Одним з перших новачків "Дніпра" у зимове міжсезоння може стати півзахисник "Динамо" Роман Безус, який не задоволений своїм ігровим временемв команді Сергія Реброва. Керівництво дніпропетровців і киян готовий обговорити трансфер футболіста найближчим часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі