Перший бій на профірингу українець Хитров проведе проти нокаутера з Шотландії

Поділитися
Перший бій на профірингу українець Хитров проведе проти нокаутера з Шотландії © aiba.com
Стартовий вихід чемпіона світу-2011 в професійному боксі відбудеться в Нью-Йорку. Євгену Хитрову буде протистояти недавній дебютант з Шотландії, яким вже вдалося відправити в нокаут декількох суперників.

Український боксер Євген Хитров, який восени 2013 року прийняв рішення перейти у професіонали, проведе свій дебютний поєдинок 18 грудня в Нью-Йорку.

Суперником 25-річного криворіжця стане боксер з Шотландії Шон Оліфант, на рахунку якого 7 поєдинків на профі-рингу. Втім, у двох із них він зазнав поразки, а одного разу була зафіксована нічия. При цьому шотландець здобув три перемоги нокаутом.

Бій відбудеться в другій середній вазі до 76,2 кг, і триватиме 8 раундів.

Повідомляється, що Хитров буде боксувати під прапором промоутерської фірми Дмитра Салиты "Зірка Давида", а готувати його до поєдинків буде американський тренер Бадді Макгифт, який тренував таких відомих боксерів, як Антоніо Тарвер, а також колишніх суперників братів Кличків Леймона Брюстера і Томаша Адамека. Що стосується Салиты, то він отримував ази боксу в Одесі, а на зорі незалежності України перебрався до США, де і почав профикарьеру. Досі 31-річний боксер проводить бої, поєднуючи спорт з менеджерською діяльністю.

Нагадаємо, що Євген Хитров завоював у 2011 році золоті медалі чемпіонату світу в Баку і був одним з претендентів на перемогу в Лондоні-2012. Однак з-за необ'єктивного суддівства покинув олімпійські змагання в 1/8 фіналу, програвши місцевому боксеру Ентоні Огого. Незважаючи на поразку й ряд пропозицій від промоутерів перейти в профі, Хитров прийняв рішення залишитися в любителях ще на один олімпійський цикл. Однак вже після чергового суддівського скандалу на чемпіонаті Європи в Мінську, він змінив свою позицію і подався в професіонали.

Примітно, що суперник Хитрова на Олімпіаді Огого вже провів три поєдинки, здобувши в них три перемоги. Втім, Огого виступає в середній вазі - до 72,5 кг !zn

Читайте також:

"Українські Отамани" не залишили шансів "Аргентинським Кондорам" у другому матчі WSB

Українець Микола Буценко виборов бронзу чемпіонату світу з боксу

У другому бою на профірингу Усик зустрінеться з "Діамантом" з Колумбії

Дворазовий олімпійський чемпіон кинув виклик Василю Ломаченко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі