Непереможний Леннокс Льюїс готовий зустрітися з Кличком за 100 мільйонів доларів

Поділитися
Непереможний Леннокс Льюїс готовий зустрітися з Кличком за 100 мільйонів доларів У 2003 році у напруженому поєдинку з Віталієм Кличком Льюїс відсвяткував перемогу технічним нокаутом
Британський боксер, який завершив кар'єру після перемоги над Віталієм Кличком, не проти повернутися у великий бокс і провести поєдинок із молодшим із братів.

Легендарний боксер-суперважкоатлет Леннокс Льюїс готовий повернутися на ринг і зустрітися з суперчемпіоном Володимиром Кличком.

При цьому британець вимагає рекордний гонорар в історії боксу - 100 мільйонів доларів, стверджує газета The Daily Mail.

Як розповів Льюїс, який перемагав Віталія Кличка у 2003 році, і незабаром після цього завершив кар'єру, під час відвідування бою Повєткін-Кличко 5 жовтня у Москві промоутери пообіцяли йому 50 млн доларів за повернення на ринг. Проте 48-річний ветеран подвоїв ставку.

"Під час бою між Кличком і Повєткіним мені запропонували 50 мільйонів за повернення. Я можу вийти на ринг вже через шість місяців, бо продовжую підтримувати форму. Але я поміркував з цього приводу і вирішив, що така сума занадто мала, щоб ризикувати званням непереможного чемпіона. Планка піднялася до 100 мільйонів", - заявив Льюїс.

Леннокс уточнив, що у разі повернення волів би битися саме з молодшим братом - Кличком Володимиром, бо старшого він вже перемагав у 2003 році у Лос-Анджелесі. Українець тоді отримав важке розсічення, і бій зупинили, присудивши перемогу Льюїсу технічним нокаутом у 6 раунді. Тоді вердикт судді в рингу викликав обурення у команди Кличка, тому український боксер неодноразово робив спроби отримати реванш. Але за 10 років він так і не відбувся.

Відзначимо, що в активі Льюїса 44 поєдинки на профірингу, 32 з яких він виграв нокаутом, також на рахунку канадсько-британського боксера - 2 поразки і одна нічия. !zn

Читайте також:

Льюїс: Повєткін може перемогти Кличка тільки нокаутом

Кличко розповів, чому не став нокаутувати Повєткіна

Володимира Кличка визнано найкращим боксером року за версією WBC

Повєткін: На що ми заслужили, те ми і отримали від Кличка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі