НБА: Лень оформив другий поспіль дабл-дабл за "Фінікс"

Поділитися
НБА: Лень оформив другий поспіль дабл-дабл за "Фінікс" Лень провів результативний матч © ESPN
При цьому команда українця перемогти не змогла.

Олексій Лень провів вдалий матч за "Фінікс". У рамках регулярного сезону НБА українець оформив дабл-дабл, але його команда при цьому поступилася "Брукліну" - 104:122.

Українець знову вийшов на паркет у стартовому складі, тоді як його конкурент у боротьбі за позицію Тайсон Чендлер пропускає вже третій матч за сімейними обставинами. Лень зумів набрати 10 очок і 11 підбирань, оформивши дабл-дабл за 29 хвилин на паркеті у другому поєдинку поспіль. Також на рахунку центрового два блок-шота.

Найкращою у виконанні Леня була третя чверть, в якій він влучив всі три кидки з гри і зібрав п'ять підбирань, а ось в першій половині на його рахунку всього одне точне попадання при п'яти спробах.

Додамо, що "Фінікс" не став продовжувати контракт з Ленєм. Наступним влітку центровий, який має статус запасного у команді, стане вільним агентом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі