Напередодні відбіркового матчу з Україною англійці бачать свою команду вже у фіналі ЧС-2014

Поділитися
Напередодні відбіркового матчу з Україною англійці бачать свою команду вже у фіналі ЧС-2014 Українці знають, як перемагати Англію
Футболісти збірної Англії ще не пробившись на світовий форум-2014, мріють про те, що зіграють у фіналі бразильського чемпіонату.

Напередодні однієї з вирішальних зустрічей відбіркового циклу чемпіонату світу-2014 проти України англійські футболісти налаштовані оптимістично щодо перспектив своєї команди.

Гравці збірної Англії Деніел Старрідж і Алекс Окслейд-Чемберлен в новому фільмі "Англія багато означає" ('England Matters') зізналися в своїй любові до національної збірної і бажанні в наступному році поборотися за перемогу на чемпіонаті світу, повідомляє "Спорт-Експрес".

"Запрошення до збірної з нетерпінням чекає будь-молодий гравець. Коли тобі, нарешті, телефонують і запрошують, а потім ти бачиш цю новину по телебаченню, то відчуваєш незабутнє відчуття. Вперше надіти майку збірної також непередаване відчуття", - цитує Старріджа TheFA.

Окслейд-Чемберлен, маючи у свої 19 років 12 ігор за збірну і три забитих голи, солідарний з товаришем по національній команді, зазначаючи, що його мрія втілилася в життя, коли він потрапив у збірну.

"Для мене великою честю було потрапити в збірну гравців до 21 року. Коли ж мене викликали в основну збірну, моя мрія втілилася в життя. Всі у нашій збірній хочуть потрапити до фіналу чемпіонату світу в Бразилії. Я представляв цей момент сотні разів у своїй голові. Всі гравці просто одержимі на цей рахунок. Це те, що ми хочемо більше за все, - сказав Окслейд-Чемберлен.

Нагадаємо, що збірна Англії - суперник українців по відбірковій групі Н. Наразі в активі англійців - 12 очок у 6 матчах, що на один пункт більше, ніж в українців. Перше ж місце в групі займає Чорногорія - 14 балів в 7 іграх.

10 вересня у Києві відбудеться одна з вирішальних ігор для англійців у відбірному циклі - їм буде протистояти українська команда. До цього Англія зіграє 6 вересня на домашньому полі з Молдовою, а українці - з Сан-Марино.

Нагадаємо, пряму путівку на чемпіонат світу в Бразилії, який відбудеться влітку 2014-го, отримає переможець відбіркової групи. Вісім найкращих команд, що посіли другі місця в групах, розбиваються на пари і грають у стикових матчах на полі кожного з суперників. Переможці стикових матчів виходять у фінальний турнір чемпіонату світу.

Збірна Англії прийняла участь в 13 ЧС з 19-ти можливих, а в 1966 році завоювала золоті нагороди першості, що проходив на англійській землі.

Історія протистоянь України та Англії нараховує 6 матчів - у чотирьох англійці відсвяткували перемогу, в тому числі і на Євро-2012, одного разу українці перемогли 1:0, а у відбірковому циклі ЧС-2014 у Лондоні "синьо-жовті" звели матч внічию 1:1. !zn

Читайте також:

Фоменко викликав на збір футболістів "Шахтаря", "Дніпра", "Динамо" і новачка з "Зорі"

Перед спарингом з Ізраїлем українська збірна втратила трьох гравців

Daily Mail: англійський футбол поступово вмирає

ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі