Напередодні старту ЧС-2014 бразильці зберігають за собою статус фаворита

Поділитися
Напередодні старту ЧС-2014 бразильці зберігають за собою статус фаворита © nnm.me
У перемозі господарів турніру в Бразилії букмекери впевнені найбільше. Також завоювати золоті медалі ЧС можуть аргентинці, італійці, німці та іспанці.

Провідні букмекерські контори вважають Бразилію головним претендентом на перемогу в 20-му чемпіонаті світу, який стартує 12 червня в Сан-Паулу.

На перемогу господарів турніру можна поставити з показником 4,0. Приблизно такий же розклад аналітики давали і після того, як відбулося жеребкування групового турніру грудні 2013 року - шанси бразильців навіть трохи зросли - на 0,3 пункту.

Зберігся розклад і для Аргентини, за яку вже на другому ЧС гратиме Ліонель Мессі. На послідовників великого Дієго Марадони приймаються ставки з "відповіддю" 5,0, тоді як в грудні були 5,5.

А ось для двох європейських збірних котирування дещо змінилися - букмекери знизили шанси на успіх Німеччини та чинних володарів Кубка світу іспанців: відповідно з 5,50 до 7,0 і з 6,5 до 7,5.

Далі - прірва: Бельгія - 21,0 (грудневий коефіцієнт - 15,0) та Англія - 26,0 (23,0). З тим же показником котируються ще дві збірних, які свого часу перемагали на ЧС - Франція і Уругвай, а також Колумбія. До речі, шанси колумбійців знизилися після травми лідера Радамеля Фалькао.

Нагадаємо, фаворити проведуть свій перший матч 12 червня в 23:00 проти Хорватії. У цьому поєдинку букмекери впевнені у легкій перемозі бразильців.

Зазначимо, що чемпіонат світу пройде з 12 червня по 13 липня. Всього на 12 стадіонах буде проведено 64 матчі. Фінал відбудеться в Ріо-де-Жанейру. !zn

Читайте також:

Букмекери: можна Поставити на "Руку Бога" Мессі і сльози Кріштіану Роналду

Пеле, Марадона і Беккенбауер очолив рейтинг кращих гравців чемпіонатів світу

В Ріо-де-Жанейро в день старту ЧС з футболу страйкують три аеропорти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі