Моурінью з дозволу Абрамовича повернув "Вождя" у "Челсі"

Поділитися
Моурінью з дозволу Абрамовича повернув "Вождя" у "Челсі"
Дідьє Дрогба повернувся до Лондона після дворічної перерви. 36-річний футболіст готовий як і раніше забивати голи і завойовувати для своєї команди нові титули.

Нападник збірної Кот-д'івуара 36-річний Дідьє Дрогба підписав контракт із лондонським "Челсі" на правах вільного агента.

Попереднім клубом івуарійця був турецький "Галатасарай", де він провів два сезони. Раніше він виступав за китайський клуб "Шанхай".

Нагадаємо, що Дрогба виступав за "синіх" з 2004 по 2012 рік. Разом з клубом він виграв три чемпіонати і чотири Кубки Англії, а також став переможцем Ліги Чемпіонів. На рахунку африканця 157 м'ячів у 341 матчі за лондонців. Дрогба - один з найтитулованіших футболістів "синіх" - випереджає за кількістю завойованих трофеїв його лише півзахисник Френк Лемпард, який у новому сезоні буде виступати в клуб МЛС "Нью-Йорк Сіті".

Головним ініціатором повернення "Вождя" у стан "Челсі" став, звичайно, головний тренер Жозе Моурінью, який казав про бажання попрацювати з Дрогба, коли сам тренував "Реал", а його екс-підопічний грав у Туреччині. Заручившись підтримкою свого боса Романа Абрамовича, "Особливий" прийняв івуарійця, як тільки закінчився його контракт із "Галатасараєм". Моурінью впевнений, що Дрогба зможе принести ще чимало користі його команді.

"Після того, як він прибув у розташування команди, у мене склалося враження, що він нікуди і не йшов. Він ніби повернувся після короткої відпустки. Нам потрібні такі гравці, як Дрогба. Мені подобаються футболісти, які до того ж є сильними особистостями. Дрогба саме такий", - зазначив Моурінью.

Сам Дрогба теж щасливий знову одягнути футболку "Челсі", назвавши повернення до Лондона новим етапом своєї кар'єри.

Відзначимо, що "Челсі" у сезоні-2013/14 фінішував на третьому місці у чемпіонаті англійської Прем'єр-ліги, а у Лізі Чемпіонів у 1/2 фіналу поступився у напруженій боротьбі майбутньому фіналісту "Атлетіко".

Додамо, що Дрогба прийшов у "Челсі" з Франції у 2004 році: його колишній клуб "Марсель" здобув тоді за трансфер значні за тим 24 мільйони фунтів. !zn

Читайте також:

Дідьє Дрогба переміг у премії Golden Foot, вставши в один ряд з Андрієм Шевченком

Ім'ям Андрія Шевченка назвуть одну із станцій метро в Лондоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі