Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки"

Поділитися
Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки" © http://newier.com.ua/
У досить оригінальний спосіб попрощався опальний український форвард із динамівськими уболівальниками та працівниками клубу.

Колишній нападник київського "Динамо" Артем Мілевський передав телеканалу ICTV лист перед відльотом до Туреччини, де він тепер буде виступати за "Газіантепспор", в якому він попрощався з уболівальниками киян і клубним керівництвом, пройшовшись зокрема по головному тренеру Олегу Блохіну і президенту Ігорю Суркісу.

"Перше, що хочу сказати - подякувати тому персоналу, який зі мною працював весь цей час. Спасибі тим людям, хто готував мою улюблену смачну окрошку, тим, хто стежив за полями, спасибі охоронцям бази і всім, хто допомагав рухатися вперед", - написав Мілевський.

"Хочу сказати спасибі хлопцям, з ким я жив, з ким грав. Окреме спасибі уболівальникам і всім, хто щиро поділяв радість наших перемог! Я люблю свій клуб. Це був незабутній час. Ніколи не забуду цей час. Він у серці".

Нагадаємо, що Мілевський минулого тижня підписав контракт з турецьким "Газіантепспором", і прибувши до Туреччини, "був сповнений бажання приступити до тренувань і допомогти своєму новому клубу", - йдеться у посланні.

Втім, більше уваги у своєму зверненні Мілевський приділив головному тренеру Олегу Блохіну і президенту "Динамо" Ігорю Суркісу.

"Клуб я собі знайшов, і не важливо, як вимовляється його назва. Найголовніше, що я люблю футбол! Незалежно від того, де я буду грати, я хочу довести самому собі, що я хочу займатися своєю улюбленою справою! Не буду приховувати, не хотілося йти з улюбленого клубу. Я ніколи не думав, що це буде так. Але не все залежало тільки від мене. Але це життя! Тим більше, нинішній тренер, який окрім того, що п'є каву і палить цигарки на лавочці, більше нічого не робить для команди. Цьому доказ нинішнє "Динамо".

Блохін - великий чоловік, але ніхто не давав йому права говорити про мене. Він любить говорити "я" "я" "я", але в клубах, в яких він працював, він всіх втопив разом зі своїм другом Балем!! Не хочу заглиблюватися, але просто я дуже хвилююся за хлопців, з якими провів багато років. І 3-тє місце - це не наше місце! Далі хочу сказати спасибі Григорію Михайловичу за те, що він зробив для мене. Я не забуду цього ніколи. Що стосується його брата Ігоря, у нас бували різні ситуації, ну і я завжди залишався людиною і ніколи не був у "Динамо" через гроші! Для мене завжди було честю грати за цей клуб! Але останні події змусили мене замислитися. Я не відступлю від свого законного, оскільки дуже багато віддав цьому клубу і хочу справедливості. Суркіс знає, про що я кажу", - зазначив Мілевський, очевидно натякаючи на те, що не отримував останнім часом зарплату у "Динамо", про що повідомляв журналістам сам Ігор Михайлович.

Нагадаємо, що Мілевський втратив місце в основному складі "Динамо" з приходом на посаду головного тренера Олега Блохіна до вересня 2012 року. Відтоді Мілевський тренувався або з дублем, або з "Динамо-2", що виступає у першій лізі.

Відзначимо, що у "Динамо" Мілевський виступав з 2002 року - через кілька років після того, як він прибув в Україну з Білорусі. !zn

Читайте також:

Колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін розкритикував команду Блохіна

Колишній бразильський легіонер "Динамо": Блохін не заслуговує бути тренером

Британська преса згадала, як Ібрагімович назвав Гвардіолу "безхребетним боягузом"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі