Михайло Фоменко викликав у збірну України п'ятьох новачків

Поділитися
Михайло Фоменко викликав у збірну України п'ятьох новачків © football.ua
Травневий навчально-тренувальний збір "синьо-жовтих", судячи з розвитку ситуації, відбудеться без традиційних контрольних матчів зі збірними інших країн.

Михайло Фоменко, головний тренер збірної України оголосив список гравців, викликаних на навчально-тренувальний збір, який пройде з 19 по 23 травня під Києвом.

Серед запрошених - п'ятеро новачків, до послуг яких Фоменко раніше не вдавався. Воротар "Чорноморця" Дмитро Безотосний, його одноклубник захисник Євген Зубейко, хавбек донецького "Металурга" Сергій Болбат, захисник "Ворскли" Євген Ткачук, а також півзахисник "Іллічівця" Іван Ордець вперше отримали виклик до головної команди країни, а нападник "Чорноморця" Олексій Антонов вже викликався в збірну в 2011-му році.

Увечері 19 травня синьо-жовті традиційно зберуться в готелі Platium в селищі Козин. Навчально-тренувальний збір триватиме до 23-го травня: передбачені тренування і двосторонній гру між викликані в збірну України футболістами.

Нагадаємо, що раніше передбачалося, що одним з спаринг-партнерів українців стане збірна Ямайки, з якою "синьо-жовті" могли зіграти в Швейцарії. Проте офіційного підтвердження про даному матчі не надходило. !zn

Читайте також:

Українські футболісти утримують позиції в рейтингу ФІФА

Збірна України не гратиме з Каталонією, - ЗМІ

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Ультрас домоглися від ФФУ рішення провести фінал Кубка України з глядачами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі