"Металург" не дозволив "Дніпру" повернутись на друге місце

Відео
Поділитися
"Металург" не дозволив "Дніпру" повернутись на друге місце Євген Коноплянка відзначився голом © fcdnipro.ua
Двобій у Дніпропетровську, хоч і проходив майже при порожніх трибунах, але запам'ятався гладачам цікавою боротьбою та двома симпатичними голами.

Донецький "Металург" став черговим камнем спотикання для дніпропетровського "Дніпра": вчетверте в сезоні підопічні Мирона Маркевича зіграли внічию, і тепер команда віддала другу сходинку турнірної таблиці Прем'єр-ліги "Шахтареві".

Команди обмінялись голами на 11-й та 16-й хвилинах: відзначились лідери - Жуніор Мораес та Євген Коноплянка. Подальші дії футболистів не привели до взяття воріт, хоча обидва колективи були близькими до цього. Так, Дуглас на 76-й хвилині пробивав тоді, коли Олександр Бандура перебував на газоні, але донеччан врятував В'ячеслав Чечер.

"Металург" в чергове підтвердив, що може успішно грати з топ-командами України, але при цьому зазнавати невдачу за невдачею у поєдинках з середняками чи аутсайдерами. А ось "Дніпро" розчарував - і це притому, що у наступному, 10-му турі чемпіонату "синьо-біло-блакитні" зіграють проти луганської "Зорі", яка теж буде робити усе можливе, щоб перервати невдалу серію із двох поразок.

Турнірна ситуація, у яку потрапив колектив Маркевича, дуже важка, адже "Шахтар", наздогнавши його, має психологічну перевагу. Але ще краще "Динамо" - кияни випереджають другу та третю команди ліги на п'ять очок.

Дніпро - Металург Д - 1:1 (1:1)

Голи: Жуніор Мораес, 11 (0: 1). Коноплянка, 16 (1: 1).

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Влад (Бруну Гама, 57), Мазух, Дуглас Сілва, Лучкевич (Шахов, 77), Ротань, Чеберячко, Коноплянка, Кравченко, Зозуля, Селезньов (Матеус, 72).

"Металург" (Донецьк): Бандура, Соболь, Путівцев, Чечер, Нойок, Габріел (Барановський, 85), Прийма, Морозюк, (Нельсон, 61) Лазич, Алешандре (Овсепян, 72), Жуніор Мораес.

Покарання: Соболь, 22. Дуглас Сілва, 47. Селезньов, 71. Нойок, 77. Ротань, 88 (попередження).

Судді: Козик (Мукачеве), Альохін (Хмельницький), Скрипка (Кіровоград).

1 грудня. Дніпропетровськ. "Дніпро-Арена".

Читайте також: Керівництво "Дніпра" збирається здійснити мрію Маркевича

Нагадаємо, що у 14-му турі Прем'єр-ліги було забито 21 голи у 6 матчах. Завдяки високый результативності, у бомбардирських перегонах з'явився новий лідер - нападник "Волині" Ерік Бікфалві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі