"Металіст 1925" хоче повернутися на призові місця Прем'єр-ліги "в найкоротші терміни"

Поділитися
"Металіст 1925" хоче повернутися на призові місця Прем'єр-ліги "в найкоротші терміни" "Металіст 1925" націлений на Прем'єр-лігу
Засновники нового футбольного клубу Харкова звернулися до вболівальників.

Керівництво харківського клубу "Металіст 1925", який розпочне свій шлях у аматорському футболі, звернулося до вболівальників міста через Facebook, заявивши, що команда повинна повернутися до еліти українського футболу, але на це потрібен час.

"Ми, бізнесмени і вболівальники, журналісти і ультрас, представники виконавчої влади і аграрії створили дійсно народну команду, яка починає свій шлях з самого початку, щоб повернути місту футбольну славу. Наші плани амбітні - в найкоротші терміни повернути "Металісту 1925" призові місця національного футбольного чемпіонату.

Починаючи свій шлях з аматорів, ми налаштовані планомірно, кожен рік, підвищуватися в класі і спробувати завоювати право битися на європейській арені. Ми усвідомлюємо, наскільки це складний шлях, але вся спортивна історія Слобожанщини не дає нам права погоджуватися на менше. Ми не можемо сидіти склавши руки, і не спробувати повернути Харкову свято великого футболу. Ми запрошуємо кожного бути корисним і причетним до будівництва і становлення в новітній історії нашого спільного клубу. Приходьте на стадіон, підтримуйте команду на виїзних матчах, допомагайте в міру своїх можливостей. Тільки разом ми повернемо футбольну гордість і славу нашого міста. Звісно, на перших порах це не буде футбол рівня грандів, але треба починати з малого, і тільки наша відданість і спільна праця дадуть результат через кілька років".

Головним тренером команди, яка фактично повинна замінити в майбутньому "Металіст", став Олександр Призетко, а його помічниками будуть Олександр Горяїнов і Юрій Сивуха.

Генеральним директором клубу став Володимир Лінке, а спортивним директором - В'ячеслав Хруслов. Варто відзначити, що власниками клубу є група бізнесменів і організацій Харкова.

Читайте також: Курченко звинуватив Ярославського у всіх проблемах "Металіста"

Раніше повідомлялося, що власником нового харківського клубу може стати Олександр Ярославський.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі