«Манчестер Юнайтед» за дев'ять мільйонів євро придбав учасника чемпіонату світу серед бездомних

Поділитися
Відомий англійський клуб «Манчестер Юнайтед» за велику суму придбав португальського нападаючого місцевого клубу «Віторія» Тіагу Мануел Діаш Коррейя, більш відомого як Бебе. Варто відзначити, що гравець ще рік тому виступав на любительському рівні, зокрема, брав участь у Чемпіонаті світу для бездомних.
Відомий англійський клуб «Манчестер Юнайтед» за велику суму придбав португальського нападаючого місцевого клубу «Віторія» Тіагу Мануел Діаш Коррейя, більш відомого як Бебе. Варто відзначити, що гравець ще рік тому виступав на любительському рівні, зокрема, брав участь у чемпіонаті світу для бездомних.Про трансфер Бебе у середу, 11 серпня, повідомив офіційний сайт «червоних дияволів». Сума операції не називається, проте, за даними британських ЗМІ, вона склала дев'ять мільйонів євро. Форвард, якому лише 20 років, перейшов до «Віторії» з клубу третього дивізіону чемпіонату Португалії «Ештрела Амадора» трохи більше місяця тому. При цьому, як повідомляють ЗМІ, наставник «Манчестер Юнайтед» сер Алекс Фергюсон звернув увагу на молодого гравця за рекомендацією тренера збірної Португалії Карлуша Кейруша. Останній впевнений, що форварда чекає велике майбутнє і він вже зараз може скласти конкуренцію зоряним нападаючим «червоних дияволів» Уейну Руні, Майклу Оуену і Дімітару Бербатову. Бебе виріс в притулку для сиріт і навіть брав участь у чемпіонаті світу для бездомних, який щорічно проходить останні сім років. Раніше у літнє міжсезоння «Манчестер Юнайтед» придбав нападника збірної Мексики Хав'єра Ернандеса, який виступав за «Чівас», а також гравця «Фулхема» Кріса Смоллінга.

За матеріалами: Лента.Ru, Guardian

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі