"Манчестер Юнайтед" заробив рекордну суму на телетрансляціях

Поділитися
"Манчестер Юнайтед" заробив рекордну суму на телетрансляціях © manutd.com
Клуб англійської Прем'єр-ліги, який в нинішньому сезоні виграв чемпіонат, став успішним не тільки на спортивному поприщі.

60,8 мільйонів фунтів, зароблені "Манчестером" від телетрансляцій в сезоні-2012/13, стали рекордним показником серед всіх чемпіонів у 21-річній історії англійської Прем'єр-ліги, повідомляє The Guadian.

"Норвіч", що сенсаційно переміг в останньому турі 3:2 "Манчестер Сіті"на виїзді, заробив в сумі близько 46-ти мільйонів. Цікаво, що "Арсенал" і "Тоттенхем", які опинилися підсумковій таблиці нижче за "Челсі", все одно отримали більше грошей, ніж "сині".

Найнижчим в сезоні став дохід лондонського "Куїнз Парк Рейнджерс", який продав права на трансляцію своїх матчів трохи дешевше 40 мільйонів фунтів. Нагадаємо, що ця команда посіла останнє місце в чемпіонаті, вилетівши з першості Чемпіоншип.

При цьому повідомляється, що у наступному сезоні "Манчестер Юнайтед" може заробити на трансляціях майже 100 мільйонів, а найменшим доходом для аутсайдера буде 63 мільйона фунтів стерлінгів, тобто навіть вище, ніж у чемпіонів цього року.

Нагадаємо, що у сезоні-2012/13 під керівництвом Алекса Фергюсона МЮ виграв 20-й чемпіонський титул в історії, випередивши головного конкурента "Манчестер Сіті" на 11 очок. Далі "Манчестер" буде виступати під керівництвом шотландця Девіда Мойеса. !zn

Читайте також:

Пропрацювавши понад 25 років у МЮ, Алекс Фергюсон йде на пенсію

Слідом за Фергюсоном кар'єру в МЮ завершує легендарний півзахисник Пол Скоулз

"Шахтар" посперечається з "Анжі" за аргентинську зірку Карлоса Тевеса

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі