"Маємо здійснити подвиг": футболіст збірної України Циганков поділився очікуваннями від матчу з Італією

Поділитися
Віктор Циганков © УАФ
Півзахисник "Жирони" зазначив, що команда віддасть усі сили на полі.

Футболіст іспанської "Жирони" та збірної України Віктор Циганков поділився очікуваннями від вирішального матчу з Італією у кваліфікації Євро-2024.

Півзахисника цитує TUTTOmercatoWEB.com.

"Це останній матч у групі, ми чітко розуміємо, що для того, щоб поїхати на чемпіонат Європи, ми маємо здійснити подвиг. Зробимо все, щоб досягти цього для команди та всієї країни. Нам важливо потрапити на такий великий турнір та зіграти там. Наші люди страждають місяцями, тому хочемо подарувати українцям кілька щасливих моментів.

Два місяці тому ми вже провели складний матч з Італією (1:2 – прим.) у гостях на "Сан-Сіро", тоді у нас виникли проблеми. Це стало для нас уроком. Тепер ми маємо останній шанс і повинні ним скористатися.

На збірну Італії чиниться більший тиск, тому що вони представляють країну, яка регулярно виступає на таких турнірах, це чинний чемпіон Європи. Але ми чудово розуміємо важливість виходу на Євро для нашої країни. Хочемо зробити українців щасливими, щоби вони пишалися нами", – зазначив Циганков.

Матч Україна – Італія відбудеться 20 листопада у Леверкузені. Команду Сергія Реброва влаштує лише перемога для виходу на Євро-2024.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч Україна – Італія.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі