Ліга Європи: "Динамо" втратило перемогу з "Рапідом", провалившись у другому таймі

Поділитися
Ліга Європи: "Динамо" втратило перемогу з "Рапідом", провалившись у другому таймі
Несподівано, але вже цілком звично завершився черговий матч київського "Динамо" - поступово і в єврокубках кияни їх фаворитів перетворюються у середняків.

Київське "Динамо" у другому турі групового раунду Ліги Європи втратило перемогу над "Рапідом", набравши в підсумку лише одне очко: ведучи в рахунку 2:0 після першого тайму підопічні Олега Блохіна дозволили супернику врятувати гру на 4-ій доданій арбітром хвилині.

Таким чином, у двох матчах Ліги Європи динамівці набрали всього одне очко, і тепер з фаворитів групи G у середняки. При цьому бельгійський "Генк" виграв і у другому матчі турніру, захопивши лідерство - бельгійці 2:0 здолали "Тун".

Наступний матч "Динамо" проведе 24 жовтня в Києві проти швейцарського "Туна".

Вже звично підопічним Блохіна знадобилося 20 хвилин, щоб намацати свою гру - решту часу на старті матчу гості не могли створити бодай якусь загрозу воротам австрійців. А на 30-й хвилині Андрій Ярмоленко замкнув поперечний пас Бенуа Тремулінаса - 1:0. Ще буквально через п'ять хвилин кияни подвоїли перевагу - після удару Ленса м'яч відскочив до захисників "Рапіда", і від ноги Крістофера Дибона влетів у ворота - 2:0.

Здавалося, що у другому таймі "Динамо" спокійно доведе поєдинок до цілком логічною і заслуженої перемоги. Але після перерви підопічних Блохіна ніби підмінили: все почалося з того, що Гвідо Бургшталлер замкнув флангову передачу Стефана Палли. Динамівцям знадобилося 10 хвилин, щоб отямитися, а головне - нервовий відрізок забрав у команди Блохіна багато сил.

При рахунку 2:1 двічі не влучив з вигідної позиції Мбокані, а австрійці дуже вразливо виглядали в контратаках. Останні хвилини матчу проходили під диктовку гостей, а динамівці досить несподівано піддалися тиску суперника. У підсумку, подібні дії вже цілком очікувано призвели до ще одного пропущеного м'яча - навіс і знову гол.

Динамівці втратили вірну перемогу і тепер значно ускладнили собі життя в груповому раунді Ліги Європи: "Динамо" ділить останнє місце з віденським "Рапідом", і схоже, тепер для виходу в плей-офф необхідно буде сподіватися не тільки на себе.

Рапід (Відень, Австрія) - Динамо (Київ, Україна) - 2:2 (0:2)

Голи: Ярмоленко, 30 (0:1). Дибон, 34 - в свої ворота (0:2). Бургшталлер, 53 (1:2). Триммель, 90+4 (2:2).

"Рапід" (Відень): Новота, Палла, Зоннляйтнер, Дибон, Триммель, Берендт, Пецос, Шауб, Забитцер, Бургшталлер (Грозурек, 74), Бойд.

"Динамо" (Київ): Коваль, Тремулінас, Драгович, Хачеріді, Данилу Сілва, Мігел Велозу, Сидорчук (Вукоєвич, 46), Беланда (Аруна, 74), Ленс (Гусєв, 88), Ярмоленко, Мбокані.

Покарання: Сидорчук, 4. Зоннляйтнер, 40. Берендт, 43. Бойд, 52. Шауб, 77. Вукоєвич, 84. Коваль, 90+1 (попередження).

Судді: Дін, Коллін, Беннетт (всі - Англія).

3 жовтня. Відень. "Ернст Хаппель".

Група G

І НПМ
1 Генк 2 2 0 0 3:1 6
2 Тун 2 1 0 1 2:2 3
3 Динамо К 2 0 1 1 2:3 1
4 Рапід Відень 2 0 1 1 2:3 1

3 жовтня свої поєдинки в Лізі Європи проведуть ще дві українські команди - "Чорноморець" зіграє проти ПСВ, а "Дніпро" - з "Фіорентиною". !zn

Читайте також:

Фільм про Блохіна переміг на фестивалі спортивного кіно

Нігерієць Аруна врятував Блохіна від чергового фіаско - "Динамо" вирвало нічию у "Ворскли"

"Шахтар" зумів врятуватися від поразки у матчі з "Манчестер Юнайтед"

Проведення Ліги Чемпіонів приносить УЄФА півтора мільярда євро щорічно

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі