Леоненко припустив, що незабаром у "Динамо" не буде "не тільки Блохіна, але й Суркіса"

Поділитися
Леоненко припустив, що незабаром у "Динамо" не буде "не тільки Блохіна, але й Суркіса" Віктор Леоненко продовжує критикувати © sports.ru
Один з найкращих футболістів "Динамо" і збірної України у черговий раз вибухнув черговими критичними висловлюваннями на адресу колишнього клубу.

Один з найкращих футболістів "Динамо" і збірної України Віктор Леоненко, який вже тривалий час працює телевізійним експертом, вилив чергову порцію критики щодо гри свого колишнього клубу.

"У мене таке відчуття, що в "Динамо" не буде не тільки Блохіна, але й Суркіса. Терпіння вболівальників скоро лусне", - зазначив Леоненко в інтерв'ю газеті "Взгляд".

"В Ігоря Михайловича просто не виходить. Багато років поспіль. Я б ратував за повернення Григорія Михайловича, за якого команда виходила у півфінал Ліги чемпіонів. Питання в тому, як це пов'язати з нинішньою посадою, яку Григорій Суркіс займає в УЄФА (віце-президента. - прим. авт.).

Однією з причин невдач "Динамо" Леоненко вважає неправильно побудовані взаємини всередині колективу, а також завищену самооцінку нинішніх футболістів.

"Пам'ятаю, як на мені відривався Григорій Суркіс, а потім його молодший брат Ігор, що змінив його на посту президента "Динамо". Критикували мене - це дуже м'яко сказано. Я їм відповідав. А зараз у "Динамо" гравці дуже серйозні, і їх не можна критикувати, тому що вони можуть образитися. Найгірше, що люди ніяких висновків з критики не роблять. Плюс легіонери зі своїми агентами просто дурять президентів клубів", - каже Леоненко.

При цьому динамівець стверджує, що ніколи не відчував жалю або сорому з приводу своїх коментарів.

"Тому що людям я не брешу. Кажу те, що є, а не те, що хтось хоче почути. Я на футболіста тільки подивлюся - і відразу розумію, хто він і що може. Тому мені не соромно за свої слова. Судячи з того, як часто мені телефонують українські журналісти, з логікою у мене все гаразд", - вважає найкращий футболіст чемпіонату України-1992, 1993, 1994 років.

Нагадаємо, що нещодавно експерт Леоненко позбувся місця роботи на передачі "Профутбол". Як зазначив колишній футболіст, таким чином йому помстилися за критику на адресу Ігоря Суркіса у прямому ефірі. Втім, вже у найближчі вихідні експерт дебютує в аналогічній програмі на іншому каналі, який пов'язують з лояльним ставленням до донецького "Шахтаря". !zn

Читайте також:

Легендарний динамівець Бєланов вірить в тренерський талант колишнього партнера Блохіна

Євген Хачеріді отримав офіційне запрошення перейти у "Шахтар"

Збірна України впевнено обіграла Ізраїль в товариському матчі

Збірна України зберегла свої позиції в рейтингу ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі