Кубок України: "Арсенал" вийшов до 1/8 фіналу, "Зоря" несподівано програла команді першої ліги

Доповнено
Поділитися
Кубок України: "Арсенал" вийшов до 1/8 фіналу, "Зоря" несподівано програла команді першої ліги Ганець Адійя приніс перемогу "Арсеналу" © iSport.ua
У стартових матчах 1/16 фіналу турніру відбулося кілька цікавих поєдинків.

Київський "Арсенал" обіграв у матчі 1/16 фіналу Кубка України ужгородську "Говерлу" 1:0 і вийшов у наступний раунд турніру.

Перемогу "канонірам" приніс точний удар у нападника Домініка Адійя на 77-й хвилині поєдинку.

Примітно, що кілька днів тому кияни не зуміли нічого протиставити цьому ж супернику в Ужгороді, поступившись 0:2 в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги України. Цього разу підопічні Олександра Бакалова зуміли провести матч без збоїв, а під завісу зустрічі завдати вирішального удару: Адійя опинився на вістрі розіграшу кутового і в боротьбі відправив м'яч у сітку.

Нагадаємо, що в торішньому розіграшу Кубка "Арсенал" зумів дійти до 1/4 фіналу, де поступився майбутньому фіналісту одеському "Чорноморцю".

В іншому матчі за участю команди Прем'єр-ліги луганська "Зоря" у додатковий час несподівано поступилася краматорському "Авангарду" 1:3. Команда, яка виступає в Лізі 1, зуміла виявити справжній характер і двічі збентежила досвідченішого суперника в додатковий час - на 107-й і 113-й хвилинах влучними ударами відзначився 19-річний нападник Антон Маленко.

Відзначимо, що "Авангард" тренує Сергій Шевченко - колишній футболіст "Таврії", влучний удар якого приніс сімферопольцям історичну перемогу над "Динамо" у вирішальному матчі за перше чемпіонство України.

В інших матчах троє представників елітного українського дивізіону впевнено здолали своїх суперників і вийшли у 1/8 фіналу: "Чорноморець" в Миколаєві виграв у "Енергії" 4:0, "Дніпро" в Чернівцях взяв гору над "Буковиною", а запорізький "Металург" був сильнішим дніпродзержинської "Сталі" 2:1.

В інших поєдинках, в яких змагалися представники першої та другої ліг України, були зафіксовані наступні результати:

"Шахтар" (Свердловськ) - "Мир" (Горностаївка) - 3:1 (3:0); "Миколаїв" - "Зірка" (Кіровоград) - 2:1 (1:1, 0:0); "Гірник" (Кривий Ріг) - "Десна" (Чернігів) - 1:2.

Жеребкування 1/8 фіналу відбудеться 27 вересня у Києві.

Додамо, що 25 вересня свої поєдинки на Кубок України проведе лідер Прем'єр-ліги харківський "Металіст" (зіграє з "Олександрією"). "Динамо" в Києві зіграє з донецьким "Металургом", а "Карпати" приймуть "Севастополь", а "Ворскла" зустрінеться з "Волинню". !zn

Читайте також:

"Чорноморець" і "Дніпро" стартував у Лізі Європи з виїзних перемог

Футболісту "Мілана" Балотеллі "виписали" особистого психолога за погрози розправитися з суддею

Київ і Донецьк затверджені кандидатами на Євро-2020

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі