Коноплянка відправиться не до Італії, а Прем'єр-лігу Англії - ЗМІ

Поділитися
Коноплянка відправиться не до Італії, а Прем'єр-лігу Англії - ЗМІ Євген Коноплянка ближче до Англії, ніж до Італії © moskva.com
Контракт півзахисника дніпропетровського "Дніпра" закінчується влітку, і швидше за все півзахисник не буде продовжувати його. Існує висока ймовірність, що взимку Євген покине Україну.

Євген Коноплянка все-таки зіграє у чемпіонаті англійської Прем'єр-ліги, куди йому не вдалося потрапити рік тому.

Нагадаємо, що на початку 2014 році талановитий півзахисник ледь не опинився в "Ліверпулі", який начебто виграв боротьбу за футболіста у столичного "Тоттенхема". Перехід зірвався з невідомих причин, зараз же англійські команди знову відновили інтерес до українця.

Контракт десятого номера дніпропетровців закінчується вже влітку, тому клуб напевно захоче заробити на своєму лідері в січні, щоб не втратити його влітку безкоштовно.

При цьому Євген поки не коментує своє майбутнє, але дуже мала ймовірність, що вінгер збірної України укладе з "Дніпром" нову угоду, адже давно відомо про його амбіції пограти в чемпіонаті топ-п'ятірки.

В Tuttomercatoweb підтверджують, що персона Коноплянки вкрай популярна в Серії А, а дістати його хотіли б "Фіорентина", "Інтер", "Рома", "Мілан" і "Парма". Тим не менш, італійські журналісти впевнені, що дніпрянин відправиться в англійську Прем'єр-лігу. Крім "Ліверпуля" і "Тоттенгема" це лондонський "Вест Гем". Головна перевага англійців - гроші, які вони готові викласти за Коноплянку в січні, задовольнивши апетити "Дніпра".

Читайте також: Ротань відповів всім недоброзичливцям "Дніпра"

Тренер збірної України Олександр Заваров припустив, що в нинішньому сезоні Євген Коноплянка не виглядає так, як міг би, адже його потенціал - значно вище нинішнього рівня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі