Колишнього партнера Шевченка з "Мілана" запідозрили в організації "договорняків"

Поділитися
Колишнього партнера Шевченка з "Мілана" запідозрили в організації "договорняків"
Цього разу під підозру італійської поліції потрапив один з найвідоміших італійських футболістів Дженнаро Гаттузо, який виступав разом з Андрієм Шевченком у "Мілані".

Італійська поліція почала обшуки в будинку колишнього півзахисника "Мілана" і збірної Італії з футболу Дженнаро Гаттузо. Причиною обшуків стала підозра чемпіона світу у причетності до організації договірних матчів у серії А, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Також обшуки проводили в іншого екс-гравця червоно-чорних Крістіана Броккі. Раніше поліція Кремони заарештувала чотирьох молодих людей, які імовірно були посередниками в організації договірних матчів.

Мова йде про 90 матчів у період з 2009 по 2012 рік, серед яких значаться 12 зустрічей вищого дивізіону Італії. У даній справі вже заарештовано чотири людини, які вважаються посередниками між гравцями і замовниками.

За даними місцевих ЗМІ, під підозру, зокрема, потрапили чотири зустрічі минулого сезону: "Палермо" - "Болонья", "Пескара" - "Сієна", "Палермо" - "Інтер" і "Парма" - "Аталанта".

Зазначимо, що Дженнаро Гаттузо - чемпіон світу 2006 року, дворазовий переможець Ліги Чемпіонів і чемпіонату Італії, володар Кубка та Суперкубка країни. Він завершив ігрову кар'єру у 2012 році, потім почав тренерську діяльність - очолював швейцарський "Сьон" і італійський "Палермо".

Скандали з договірними матчами - не рідкість в італійському футболі. Найгучніший із них стався в 2006 році, коли туринський "Ювентус" був позбавлений двох титулів чемпіона серії A. Генеральний директор "Ювентуса" Лучано Моджі тоді був довічно усунений від будь-якої діяльності, пов'язаної з футболом, а також засуджений судом Неаполя до п'яти років і чотирьох місяців тюремного ув'язнення.

Раніше повідомляли, що на початку серпня капитан римського "Лаціо" Стефано Маурі отримав 6-місячну дискваліфікацію за участь у договірних матчах. Було доведено його причетність до однієї гри чемпіонату Серії А. !zn

Читайте також:

"Металіст" позбавлено бронзи сезону-2007/08 за договірний матч з "Карпатами"

Футболіста із Серії А дискваліфіковано за договірні матчі

Трьох англійських футболістів заарештовано за підозрою в організації договірних матчів

Сім'ю Мессі звинуватили у зв'язках з наркоторговцями

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі