Кличко отримав відтермінування на два тижні від Світової боксерської ради

Поділитися
Кличко отримав відтермінування на два тижні від Світової боксерської ради Віталій Кличко отримав від WBC відтермінування © Boxingscene
У Віталія Кличка є ще два тижні, щоб вирішити, коли ж він має намір повернутися у великий спорт.

Світова боксерська рада (WBC), володарем чемпіонського поясу за версією якої є Віталій Кличко, надала українцеві ще два тижні на ухвалення рішення про його подальшу кар'єру.

Нагадаємо, що Віталій Кличко повинен був вирішити - продовжувати кар'єру або остаточно йти в політику, але у встановлені терміни, до 30 листопада, чемпіон так і не відповів на головне питання.

"Керівництво WBC прийняло рішення продовжити час до 15 грудня, щоб остаточно вирішити цю ситуацію у суперважкій вазі. Головна причина такого рішення - свята", - цитує Fightnews виконавчого секретаря WBC Маурісіо Сулеймана.

Між тим, джерела однією з головних причин рішення WBC називають політичну кар'єру Кличка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що можливий суперник Віталія Кличка визначиться у боротьбі чотирьох провідних боксерів - володаря WBC Silver канадця Бермейна Стіверна, інтерконтинентального чемпіона Кріса Арреоли, чемпіона Америки Деонтея Вайлдера і Брайана Дженнінгса.

Тим більше, що днями поляк Маріуш Вах, якого під час останнього виходу у ринг переміг Володимир Кличко, відмовився від запланованої зустрічі з Дженнінгсом.

Нагадаємо, що останній бій народний депутат України Віталій Кличко провів 9 вересня в Москві проти Мануеля Чарра з Німеччини. Бій завершився технічним нокаутом у четвертому раунді.

Раніше Кличко заявив, що швидше за все йому доведеться провести наступний бій без гонорару - щоб не зашкодити політичній кар'єрі. !zn

Читайте також:

"Брехун" Девід Хей завершить кар'єру, так і не зустрівшись з Віталієм Кличком

Російський чемпіон нокаутував українця Ісмаїла Сіллаха у другому раунді титульного бою

Ломаченко домовився про чемпіонський бій з мексиканцем Салідою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі