Кличко-молодший найближчим часом має намір повернутися на боксерський ринг

Поділитися
Кличко-молодший найближчим часом має намір повернутися на боксерський ринг
Володимир Кличко скасував бій з болгарином Кубратом Пулєвим через травму лівої руки. Але це всього лише тимчасова затримка: поєдинок відбудеться трохи пізніше.

Український чемпіон Володимир Кличко не буде завершувати кар'єру після того, як під час підготовки до чергового захисту титулів за версіями WBA, WBO, IBF і IBO отримав травму і скасував бій проти болгарина Кубрата Пулєва.

Кличко пообіцяв після швидкого відновлення повернутися в ринг і провести-таки бій з болгарським претендентом.

"Вранці під час тренування я відчув біль у лівому біцепсі. Як виявилося, я порвав м'яз, через що вересневий бій неможливий. Я розчарований, тому що до цього моменту був в прекрасній формі. Але для мене це всього лише затримка, а не невдача. Буду тримати вас у курсі справи щодо нової дати поєдинку з Пулєвим", - написав Кличко у своєму Фейсбуці.

Нагадаємо, що матч мав відбутися 6 вересня у Гамбурзі на арені "О2". Тепер же за різною інформацією зустріч може пройти ужовтні - в тому ж місці.

Додамо, що за кілька днів до отриманої травми Кличко зазначав, що після нарождення дитини, появи якої він разом зі своєю обраницею американкою Хайден Панетьєрі чекає в найближчі п'ять місяців, він має намір завершити кар'єру в боксі. Саме тому перенесення матчу деякі аналітики пов'язали з тим, що таким чином, українець хоче достроково піти зі спорту.

Нагадаємо, що востаннє Володимир Кличко виходив у ринг 26 квітня, коли в німецькому Оберхаузені у п'ятому раунді відправив у нокаут австралійця Алекса Ліпаї у рамках обов'язкового захисту титулу WBO. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі