Хейні розповів, чому не погодився дати реванш Ломаченку

Поділитися
Хейні розповів, чому не погодився дати реванш Ломаченку © Top Rank
Боксери могли вдруге зустрітися у рингу.

Колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Хейні розповів про те, чому відмовився від проведення реваншу проти українського боксера Василя Ломаченка.

"Так, це безперечно спадало мені на думку - кілька разів. Я поговорив з батьком і промоутерами Top Rank про те, як виглядатиме реванш, які будуть цифри, і, як я вже сказав, це не склалося.

Це не мало сенсу. Я знаю, що це був би великий бій набагато більший, ніж перший. Попередній поєдинок був спірним, тому другий мав бути більшим. Але цифри, схоже, не були такими вже й великими", - сказав Хейні.

Нагадаємо, травневий бій у США тривав усі 12 раундів, а за його підсумками всі судді віддали перевагу американському чемпіону – 116–112, 115–113, 115–113.

Ломаченко зазнав своєї третьої поразки на профі-рингу, а Хейні зберіг усі свої чемпіонські пояси за версіями WBC, WBA Super, IBF і WBO у легкій вазі.

У листопаді Хейні звільнив чемпіонські пояси у легкій вазі – WBC, WBA, IBF та WBO. Вакантний титул IBF може бути розіграний між Джорджем Камбососом та Василем Ломаченком.

Раніше повідомлялося про те, що команда Ломаченка має намір оскаржити результат бою проти Гейні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі