"Карпатам" заборонили підписувати нових футболістів - екс-керівник ПФЛ

Поділитися
"Карпатам" заборонили підписувати нових футболістів - екс-керівник ПФЛ "Карпати" залишаться без новачків © ukraine.russiaregionpress.ru
Колишній керівник Професійної футбольної ліги Святослав Сирота повідомив про факт наявності низки рішень щодо клубів української Прем'єр-ліги.

Зокрема, мова йде про львівські "Карпати", які цього літа не зможуть підписувати новачків. Про це Сирота повідомив на своїй сторінці у Facebook:

"Тільки дізнався, що очки реально зняли з декількох команд. І ще кілька висять на волосині і, якщо не виконають свої зобов'язання, будуть жалкувати, що очки не зняли минулого (14/15) сезону. Трансферне вікно закрите "Карпатам", і, можливо, найближчим часом закриють ще деяким клубам".

Минулий сезон львів'яни завершили на передостанньому місці в турнірній таблиці, випередивши лише маріупільський "Іллічівець". При цьому у "Карпат" залишалася заборгованість перед футболістами по зарплаті.

Нагадаємо, що 26 червня стало відомо про сумніви Федерації футболу України щодо поєдинку 24-го туру між "Олімпіком" і "Металістом", який завершився перемогою донецького клубу з рахунком 2:1.

Читайте також: Кримські футбольні клуби виключено з російських змагань

Крім того, підозрілим визнаний матч 22-го туру Першої ліги між "Олександрією" та "Миколаєвом" (4:0). Відзначається, що в неспортивній поведінці підозрюється лише одна команда в кожному з матчів. Якщо КДК підтвердить висновки Комітету з етики та чесної гри, команди, викриті у впливі на результат матчу, будуть позбавлені 3 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі