Карантин вихідного дня не завадить проведенню футбольних матчів в Україні - Павелко

Поділитися
Карантин вихідного дня не завадить проведенню футбольних матчів в Україні - Павелко Павелко зміг домовитися з МОЗ не зупиняти футбол © Футбол 24
У УАФ розкрили подробиці ситуації.

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив, що матчі чемпіонату України не будуть скасовуватися через введення карантину вихідного дня.

"Карантин вихідного дня, який починає діяти з 14 листопада, не завадить проведенню матчів чемпіонату України. Минулого тижня УАФ, УПЛ та ПФЛ провели нараду, на якій розробили пропозиції для МОЗ про продовження футбольних змагань до кінця року.

Спільно і завдяки плідній співпраці з міністром охорони здоров'я Максимом Степановим нам вдалося відстояти можливість продовження поєдинків УПЛ, Першої та Другої ліг, які призначені на вихідні дні.

На жаль, поки всі матчі будуть проходити без глядачів, здоров'я уболівальників - перш за все. Але МОЗ дозволив проведення матчів чемпіонату навіть в тих населених пунктах, які раніше перебували в червоній зоні", - написав Павелко в Фейсбуці.

Раніше повідомлялося про те, що карантин вихідного дня може тривати до кінця року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі